Jump to content
BLAZE

D15z6-макс. скорост?

Recommended Posts

Знам,че напоследък станаха доста темите за d15z6 :) ,но ето какво....Чудя се каква максимална скорост сте достигали с такъв ;) ,понеже забелязвам че тя се достига на 4-рта(става въпрос за 6-та хеч),а като се включи 5-та предавка скоростта пада доста ;) .При вас как е? Мерси....... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
Отговорено (Редактирано)

240км макс с D15Z6, в4ера карах то4но една такава да я пробвам :) П.С.знам 4е ще е офтопик, ама соррития теми стават ве4е досадни и банални, имаме хиляди такиваа на кой колко му е ................. ;)

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ivu

На мойта англичанка хечбек 5 врати с D15Z8 имам ограничение на 182-183км/ч :) А се усеща, че мотора може още много ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

И аз съм с англичанка е вярно с D16Y3 ама ограничение нямам дигал съм 210 макс. но можеше още

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

240км макс с D15Z6, в4ера карах то4но една такава да я пробвам :rolleyes:

Тва трябва да е било по на надолнище :rolleyes: ..........каталожно ги дават 180...........към двеста ги праи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

240км макс с D15Z6, в4ера карах то4но една такава да я пробвам :rolleyes:

Тва трябва да е било по на надолнище ;) ..........каталожно ги дават 180...........към двеста ги праи

Мерси tinki , пич си ;).......... знам ,че си имал такава и мнението ти наистина ми е от полза,благодаря :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...