vartan 9 #1 Публикувано 17 Юни, 2007 Здравей те преди време дискотирахме в една тема автокаското и искам да те питам някой ако е си направи авто каско в ДЗИ колко полици са му дали в смисъл колко листа от тия големите.Въпроса е малко глупав но понеже аз попълних един голиям лист , а един попълни и човека от ДЗИ , а сега в мен има само този кадето го попълни застрахователя и една квитанция кадето съм платил вноската.Искам да разбера колко листа големи трябва да са в мен защото да не би да съм загубил единия или да е останал при онзи кадето ми маркира колата или той да е забравил да ми го даде.Еми това ми е въпроса ако някой знае да каже , че да не съм умешал нещата . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 17 Юни, 2007 Един жълт е . Квитанцията мисля ,че не ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 17 Юни, 2007 (Редактирано) Един жълт е . Квитанцията мисля ,че не ти трябва.Те и двата листа (този който аз попълвах и другия който го попълва застрахователя) за жълти . Редактирано 17 Юни, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #4 Отговорено 17 Юни, 2007 Еми питаш колко трябва да са в теб . Отговарям един , а жълт беше просто пояснение. Ако имаш и съмнения дали е правилният - снимай го и ще ти кажа . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbull 0 #5 Отговорено 17 Юни, 2007 Полицата е един жълт лист, освен това трябва да имаш копие (синкав лист). Жълтия е по добре да не го носиш постоянно. Носи само копието. Недай си боже при ПТП, като покажеш копието, че имаш каско в ДЗИ си с безплатна пътна помощ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #6 Отговорено 17 Юни, 2007 (Редактирано) Мерси колеги за информацията .Листа кой аз попълвах и този който беше попълнен от застрахователя бяха все жълти , замо копието беше синкаво.Този жълтия който го имам трябва да е като синкавия нали . Редактирано 17 Юни, 2007 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #7 Отговорено 17 Юни, 2007 Не знам кой ви прави застраховките , но синьото принципно мисля че трябва да стои при застрахователя/агента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #8 Отговорено 17 Юни, 2007 Колега би трябвало да са ти дали оригинал и копие на застрахователната полица - 2 листа еднакви, жълт и син мисля бяха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #9 Отговорено 18 Юни, 2007 Колега би трябвало да са ти дали оригинал и копие на застрахователната полица - 2 листа еднакви, жълт и син мисля бяха./\||Това е истината!Казват,че оригинала е за да си го държиш в къщи.Изрично попитах застрахователя,какво ще стане ако изгубя всички листове,ще изгоря ли със застраховката?Отговориха ми,че няма никакъв проблем за мен.Проблема бил там,че този,който е намерил или откраднал листовете може за злоупотреби с тях,но теб това не те касае. Единствено незнам как стои въпроса с пътната помощ,ако си ги изгубил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #10 Отговорено 18 Юни, 2007 Да ви таковам , аз що нямам син бе 5 поредни застраховки поне и все само жълт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sharki #11 Отговорено 18 Юни, 2007 Здравей те преди време дискотирахме в една тема автокаското и искам да те питам някой ако е си направи авто каско в ДЗИ колко полици са му дали в смисъл колко листа от тия големите.Въпроса е малко глупав но понеже аз попълних един голиям лист , а един попълни и човека от ДЗИ , а сега в мен има само този кадето го попълни застрахователя и една квитанция кадето съм платил вноската.Искам да разбера колко листа големи трябва да са в мен защото да не би да съм загубил единия или да е останал при онзи кадето ми маркира колата или той да е забравил да ми го даде.Еми това ми е въпроса ако някой знае да каже , че да не съм умешал нещата .Трябва да имаш един жълт с размер А4. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #12 Отговорено 19 Юни, 2007 Застраховката е невалидна без квитанцията за платената премия! Един жълт е . Квитанцията мисля ,че не ти трябва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #13 Отговорено 19 Юни, 2007 Застраховката е невалидна без квитанцията за платената премия! Един жълт е . Квитанцията мисля ,че не ти трябва. Паза я квитанцията , мерси че спомена това . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове