REDASI 0 #1 Публикувано 16 Юни, 2007 Привет на всички фенове на Хонда.Реших да сменя машинката и се насочих към Акорд и Hr-v .Въпроса ми е някой знае ли да моторите на Акорд(1.8-99год.) и Hr-v (1.6-99год) понасят поставянето на газова уредба обикновенна или газов инжекцион.Изчетох много мнения по въпроса но те са протироречиви от това че пукат глави до това че нямат никакъв проблем с обикновенна газова.Надявам се с ваша помощ да разбера истината.А ако може и Омбре да помогне........... Мотора F18A3 на АКОРД 97 не е за газ. Наскоро бях при Омбре, каза го лично ТОЙ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #2 Отговорено 16 Юни, 2007 Колокото човека попиташ толкова мнения ще получиш Доколкото знам единственния проблем е, че поради разликата във сплавта на клапаните и главата, ако клапаните не се регулират редовно /20 000км/ издълбават главата. Иначе всичко друго като на останалите "инжекциони". Независимо дали ще е Хонда, Опел или Порше...П.С. Сетих се и още нещо ограничителя ще ти се включва на доста по високи обороти и е голям кеф, след като превключиш следваща скорост да си на 6000 оборота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo75 0 #3 Отговорено 17 Юни, 2007 мотора на Акорд 99год не е лиF18B2 SOHC и има ли разлика с F18A3. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobo75 #4 Отговорено 17 Юни, 2007 няма ли някой с Hr-v да каже става ли за газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #5 Отговорено 17 Юни, 2007 Според мен стават, стига да се постави грамотно газовата уредба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord F18A3 0 #6 Отговорено 17 Юни, 2007 Привет на всички фенове на Хонда.Реших да сменя машинката и се насочих към Акорд и Hr-v .Въпроса ми е някой знае ли да моторите на Акорд(1.8-99год.) и Hr-v (1.6-99год) понасят поставянето на газова уредба обикновенна или газов инжекцион.Изчетох много мнения по въпроса но те са протироречиви от това че пукат глави до това че нямат никакъв проблем с обикновенна газова.Надявам се с ваша помощ да разбера истината.А ако може и Омбре да помогне........... Мотора F18A3 на АКОРД 97 не е за газ. Наскоро бях при Омбре, каза го лично ТОЙ. А обоснова ли се защо така мисли? Според мен разликата между 1,8 и двулитровия мотор на акорда е само в хода на буталата, всичко останало е еднакво, включително и електроники и т.н.И мен много ме вълнува въпроса за поносимостта на газ, защото и аз се замислям газова уредба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове