Guest 1net #1 Публикувано 6 Октомври, 2004 онази тема вече е заключена.....Колеги, няколко предложения понеже мине не мине време и се появява подобна тема за инфо на тема предложение в мобиле-то1. нека тези теми да седят в купува/продава2. нека се въздържаме от коментиране на чуждите мнения - ако всеки просто си каже мнението без да оплюва другите, ще може да не се получават такива крайни постове и най-вече човекът пуснал темата ще може спокойно да си прецени на кого да вярва. Всеки си има начини да отсява глупавите и недостоверните постове, така че що не оставите хората сами да решат кого да слушат и кого не.3. нека въпреки острите изказвания по този вид теми, те ( темите) да продължат да се появяват защото са доста полезни за хората тук които си търсят кола ( визирам себе си)п.п. толкова ли е нужно темите да се омазват с ругатни и подобни........ тоя хорум не трябваше ли да е далеч по-цивилизован?п.п.п. бих се радвал това мнение просто да бъде прочетено и да не става обект на продължение на онази дискусия.нямам нищо против ако някой изтрие това съобщение, просто исках да ги кажа тези работиЛек ден на ВСИЧКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 6 Октомври, 2004 Не се занимавай с простотията на другите, щото няма смисъл. И честит рожден ден! ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #3 Отговорено 6 Октомври, 2004 2. нека се въздържаме от коментиране на чуждите мнения - ако всеки просто си каже мнението без да оплюва другите, ще може да не се получават такива крайни постове и най-вече човекът пуснал темата ще може спокойно да си прецени на кого да вярва. Всеки си има начини да отсява глупавите и недостоверните постове, така че що не оставите хората сами да решат кого да слушат и кого не. Приемам забележката И честит рожден ден от мене колега жив и здрав и много щастлив.Дано намериш това, което търсиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #4 Отговорено 6 Октомври, 2004 Така си е Честит Рожден Ден и от Мен 7 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #5 Отговорено 6 Октомври, 2004 Ч Р Д Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 6 Октомври, 2004 Жив и здрав да си и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackmary #7 Отговорено 6 Октомври, 2004 ЧРД и от мен!и по повод темата ми,мерси за съветите на всички включили се, и моля ви, наистина, да не се караме толкова то както изглежда няма да си сменям моят CRX , той си е идеален , ама пусто влечение към по мощните... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #8 Отговорено 6 Октомври, 2004 Много мерси на всички за пожеланията....и да взема и аз да си пожелая на някоя скорошна среща да не идвам пак с някой приятел с бмв или опел отново мерси, и се надявам скоро да ви видия по срещи и седянки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #9 Отговорено 6 Октомври, 2004 Ч.Р.Д. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #10 Отговорено 6 Октомври, 2004 Айде ЧРД и от мен и приятно изкарване и да не прекаляваш с алкохола че... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #11 Отговорено 6 Октомври, 2004 Ч.Р.Д Да си жив и здрав много радост и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #12 Отговорено 7 Октомври, 2004 аз ти пожелавам най-важното: здраве и безавариини километри. наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #13 Отговорено 7 Октомври, 2004 Много си прав. Така си еЧРД жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest target #14 Отговорено 7 Октомври, 2004 Хаиде ЧРД и от мен да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #15 Отговорено 7 Октомври, 2004 то както изглежда няма да си сменям моят CRX , той си е идеален , ама пусто влечение към по мощните... Никво сменяне на хубавата кола... и през ум да не ти минава ЧРД колега И много весели моменти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове