taz1 4 #1 Публикувано 13 Юни, 2007 Можели колеги да ми обясните следната ситуация, разтропаса хондака за парви пат от 2 седмици нещо можеби нормално за моята талига, та някакво чукане откам долната час на двигателния отсег. Моя монтюр,с които се возехме кам сф. ми каза биолни(или биални незнам както се казват-простете за невежеството) лагери. Смяна няма нищо претиснително, и ми каза само не гази, немя ядоже и днес му я оставих да я прави е да пича се оказа прав, ама следва наи интересното. Предишният ден се Обаждам се в софия(аз сам от Пазарджик) и им продиктувам номера на рамата и номера на двигателя. в първия магазин ги нямат в друг чакали и след 10 дена ще ли да ги получат от предварителна доставка. И накрая в един от много то ми вадят лагерите и ми казват ето ти лагерите за твоята кола, ако нестанат не ги овараите от запечатения целуфан . Можеби се досещате какво стана днес лагерите не са същите а са за някакъв друг двигател, а простете как да разбера да ли са моите или не следкато неискат да касам целуфана даже само с шублера д абракна да ги меря пак ша го скасам. Е аре прежалих 35лв и ги отворих и даржад аподчертая че се оказаха по дълги. Викам добре на монтюрчето и ми казвам скачай в колата и отиваи в пловдив да тарсиш там трябва да има Е ето сега идва парадокса 50% от магазините нямат каталог в който да е отбелязан тоя прословут двигател Д14А2 а в другите не са сигурни какво точно имат и ако имат ще доиде с порачка утре или в другиден. И искам да питам Всички колеги толкова ли е рядак този мой двигател и толкова ли са незаредени тези магазини. За пазарджик неискам да говоря добре пловдив нали уж голям град големи хора, от пиле мляко, Добре в софия там още поголем е.... мам... Толкова ли няма едни лагери да си купи човек. Или трябва да отида в представителството на хонда и да си ги взема от тях сащо след няколко дена, и ще чакам да калколират цената с ддс и патни и даждовни и така нататака. Не колеги направо съм бясен.Можели някои да ме опати магазин за авточасти за ХОНДА в който да отида да се отнесат с мен подобаващо да предлагат качествена стока и то тя да става за моята каруца.Аре това последното нее задалжително явно според другите магазини, Може да невие толкова интересна тази тема.Но парадокса днес беше че нямаше магазин за японски авточасти да влезна и от там като немогат да наерят това което тарсят званат на други магазини.И накрая в последния като отидох там процедурата се повтори и човека като почна да звани от другата страна само се чуваше НЯМА вече ме питаха. Незнам дали мойете това да си го представите но аз го видях с очите си. Пак ви моля някои ако знае от каде сас сигурност мога да си намеря биолно лагери за д14а2 да свирка независимо пловдив, софия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове