beast 22 #1 Публикувано 13 Юни, 2007 Айде колеги ще ви направя едно гости в петък и сабота предлагам да се видим.Хем ще си замеря колата на божура да вида в крайна сметка колко ми дава таз мойта колица че сигурно ще е сменям скоро поне да вида дали заводските и данни отговарят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #2 Отговорено 13 Юни, 2007 Колега ако искаш може да минеш през ОМВ-то на Бояна аз ще сьм там ако ти се идва мини може да се видиме )))Говориме заа сьбота или неделя когато ти е удобно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #3 Отговорено 13 Юни, 2007 (Редактирано) Ще я сменяш с Type R, нали нали нали налииии!Извинявам се за спама, Емо... Редактирано 13 Юни, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beast 22 #4 Отговорено 13 Юни, 2007 Колега в петък ще мога да мина на бояна там има ли нещо тогава щото в сабота ще се прибирам кам Бургас дай в петък да се видим на бояна.Ми аз за тва идвам до сф главно да го вида и да покарам type r ма повече се интересувам от седана и ще питам дали ще го предлагат за Европа вубще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове