Yordanski 2 #1 Публикувано 21 Февруари, 2023 Здравейте колеги. От скоро наблюдавам един проблем, който не е кой знае какво, но много дразни. Проблема е, че като задържа педала на газта в едно положение и като реша да ускоря още, педала заяжда, т.е. не се движи плавно. Има нещо като задържане и просто се губи и малкото комфорт от тази кола при шофиране. Смазвах оста където се движи самия педал, но разлика никаква. Пробвах и да откача пружината която опъва педала и като че ли малко по добре се движи, но ме е страх да я карам така да не ми изиграе лоша шега в някой прекрасен момент. Посъветвайте ме какво да предприема. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kon-Tiki 0 #2 Отговорено 28 Февруари, 2023 Здравей и аз до преди седмица имах същият проблем , но след смяна на жилото всичко е супер плавно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firefighter 10 #3 Отговорено 7 Март, 2023 Колко струва жилото колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kon-Tiki 0 #4 Отговорено 7 Март, 2023 Оригинално на Honda 124лв. и го чаках 40 дена да дойде от Германия. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове