Jump to content
batkosio

Поръчка на оригинални части от Usa

Recommended Posts

Първо да благодаря още веднъж на Иво! От Бултрако същите неща биха били поне тройно по-скъпи...

Дидо ще има малко работа тия дни... :) Ето и малко снимков материал:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тази най ме кефи:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво батка браво добре си се заредил, кви парици ти излезнаха тези чарколяци? )))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво батка браво добре си се заредил, кви парици ти излезнаха тези чарколяци? )))

Частите с транспорта и ремонта ще идат към 2 к лева...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега тези чаркчета за собствена употреба ли са,или след това ще ги препродаваш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

ще отваря магазин :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги,искам и аз да попитам за една част.Първо незнам дали има тема за тези части за това ще питам тук.Строших си мигача в бронята, отпред, отляво.Обърнах всички възможни места в Пловдив и Варна,но няма.На едно място ми направиха доставка от София,но беше различен.В Бултрако е 165 лева.Ако нямам друг избор,ще си купя от там,но не ми се дават толкова пари в на някой гушката.Има ли начин това да се намери.Колата е Акорд Аеродек 2.0IES USA 1995 F20B3 VIN:1hgce27500a000463Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе колеги,искам и аз да попитам за една част.Първо незнам дали има тема за тези части за това ще питам тук.Строших си мигача в бронята, отпред, отляво.Обърнах всички възможни места в Пловдив и Варна,но няма.На едно място ми направиха доставка от София,но беше различен.В Бултрако е 165 лева.Ако нямам друг избор,ще си купя от там,но не ми се дават толкова пари в на някой гушката.Има ли начин това да се намери.Колата е Акорд Аеродек 2.0IES USA 1995 F20B3 VIN:1hgce27500a000463Благодаря предварително

Колега, това е сайтът в щатите Сайт , търсиш си модела на колата, или по ВИН,но с твоя нещо грешка ми дава. Частите са разделени по групи. След това в тази тема: Тема copy/paste на нужните ти части, и чакаш. Идват бързо, както споменах са в пъти по-евтини и така. На мен също ми липсва част от мигача и ми казаха същата цена от Бултрако-165 лева, а в щатите излиза 90 лева :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...