l666 0 #1 Публикувано 12 Юни, 2007 Можели някои да ми препорача сервиз в Пловдив кадето могат да ми реголират ангренажният ремЪк, защото го смених и започна да вие.А виждам, че не само аз имам този проблем. Предварително ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CR-Z 15 #2 Отговорено 12 Юни, 2007 анГренажен ремЪк !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolai_fox 2 #3 Отговорено 12 Юни, 2007 Можели някои да ми препорача сервиз в Пловдив кадето могат да ми реголират андренажният ремак, защото го смених и започна да вие.А виждам, че не само аз имам този проблем. Предварително ви благодаря.и аз имах такъв проблем - ама като си отпуснах ремъка и се оправиразхлаби болта на ролката превърти малко коляновия вал по посока обратна на часовника и после вномателно стегни пак ролката.тя ще се опъне сама от пружината.Тази операция я направих през гумената тапа ма пластмасовия капак- без да се сваля нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове