tarlu4ko 0 #1 Публикувано 22 Декември, 2022 Здравейте, възможно е да съм пропуснал подобна тема, но е трудно да се изчете всеки отговор тук, ако вече го има като въпрос/отговор, моля да ме извините. Опитвам се открия номерът като част на капака, който е от лявата страна вътре в багажника на комби варинта на Акорд 8, 2.2 дизел, executive варианта. Счупена ми е дръжката и се опитвам да си намеря алтернатива на капака или самата дръжка, защото реално се сваля и може и да я има като отделна част по ebay, aliexpress. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #2 Отговорено 23 Декември, 2022 Здравей не става много ясно за кой капак питаш. Картинка 1 е багажник: Картинка две е задна врата: Ако видиш коя част ти трябва пиши коя е ще видим кой номер е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tarlu4ko 0 #3 Отговорено 23 Декември, 2022 Много съм зле, забравил съм да приложа линка и номера по схемата. Та от картинка едно, номерът на частта е 21. Гледах същият сайт, в който точно тази част няма номер и изобщо не съществува в списъкът с част по схемата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #4 Отговорено 23 Декември, 2022 (Редактирано) при мен там стои суб буфера и не изглежда точно така Редактирано 23 Декември, 2022 от zemnovodno добавен линк Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tarlu4ko 0 #5 Отговорено 23 Декември, 2022 Буфера е от дясно при мен, от ляво има малко отделение с капака, който търся или дръжката на този капак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #6 Отговорено 24 Декември, 2022 24 номер е от ляво 30 номер е от дясно в багажника: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tarlu4ko 0 #7 Отговорено 24 Декември, 2022 По твойта снимка, капака е 24, този от ляво. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #8 Отговорено 24 Декември, 2022 При моята кола като отворя багажника в дясно ми е суб буфера в ляво ми е този капак. А има и два на пода но те са си с други капачета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tarlu4ko 0 #9 Отговорено 24 Декември, 2022 Spoiler И при мен е така, тези по пода са ми наред, дръжката на този от ляво е счупена и търся вариант да я оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове