emosimeonov77 0 #1 Публикувано 24 Октомври, 2022 Здравейте.Някой може ли да ми каже как се сменя крушка на халоген на ЦРВ 3 2009 Година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #2 Отговорено 27 Октомври, 2022 В ръководството е описано, намери го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emosimeonov77 0 #3 Отговорено 27 Октомври, 2022 Търсих го,ама в това ръководство което имам не пиша как се сменя,ако може да ми помогнеш. БЛАГОДАРЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paruchev 15 #4 Отговорено 27 Октомври, 2022 Нямам време да го търся, тук във форума има електронно ръководство на БГ изтегли го и е към края Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Веселин Симеонов 0 #5 Отговорено 11 Април, 2023 Здравейте колеги. Използвам темата да попитам как се сменя преден габарит-притежавам CR V 2011г фейса с ксенон. Искам да сменя предните габаритни крушки с LED. Отворих капачката на секцията на дългите светлини и стигнах до зохранващата букса на габарита и до тук. Ако някой знае как се сменя да сподели или ако има тема да ме ориентирате. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове