Marimanga 0 #1 Публикувано 12 Октомври, 2022 Здравейте, от скоро съм в отбора на Хонда и първото което направих е да сменя всички крушки в купето с LED. Прочетох доста теми и изгледах доста клипове, но не можах да разбера как се сменя крушката в жабката на Акорд 8 ген. 2013 фейслифт. Ще се радвам ако някои сподели информация по темата. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsokata 0 #2 Отговорено 20 Октомври, 2022 Колега от късе си поръча комплекта за лед светлите в купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marimanga 0 #3 Отговорено 21 Октомври, 2022 BGN 20.49 50%OFF | Zoomsee Interior LED Light Kit For Honda Civic CR-V CRV Accord Fit Jazz Canbus Vehicle Indoor Bulb Dome Reading Trunk No Error https://a.aliexpress.com/_mMRDzCU Разбира се има и много други оферти. Всъщност ми изпратиха комплект от 12, а не 17 крушки както е описано в сайта и се наложи да си купя отделно 4 крушки за вратите. С тази малка забележка съм изключително доволен от резултата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове