pantev77 0 #1 Публикувано 1 Август, 2022 (Редактирано) Здравейте имам следния проблем. Колата е купена 2019 2.0 двигател витек. По някога ми свети VsA модула. Първоначално реших че проблема е в модула купих втора употреба и го смених. Но лятото пак го направи същия проблем. Купих втори модул , отново го смених. Лятото пак същия проблем. Диагностиката показа сензор за високото налягане. Проблема го прави като колата се кара дълго време при висока температура, завой и по често използване на спирачки. Когато светнат лампичките за VSA и ABS колата влиза в авариен режим педала на спирачките втърдява и не върви колата. Направих експеримент при появяване на грешката, полях модула с вода. Всичко се оправи лампичките угаснаха педала омекна. Извода до който достигна е че като загрее модула прави тези мизерии при мен . Дайте съвет ако може как да реша този проблем. Редактирано 1 Август, 2022 от pantev77 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pride 0 #2 Отговорено 1 Юни Здравей . Реши ли проблема? При мен стана същото след смяна на акумулатор . Влиза постоянно в авариен режим и педала на спирачката е леко пропаднал . На диагностика показва високо налягане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове