Jump to content

Recommended Posts

Може ли да се сложи двоен карборатор от прелюд 1.8 на моита д13-ка ако може трябва ли не6то да се преправя и каква окомплектовка трябва да намеря двоиния карборатор освен него ще ми трябва ли нещо друго и колко ще ми дигне мощността ако има такъв вариант?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С кутия или без не е от особенно голямо значение-можеш да си изведеш отделно 2 филтъра. Ама незнам дали делкото ти е като на Д14А1, че там имаш 2 вакума. Смукача при Д14 е ръчен(механичен) с жило ще трябва и този проблем да решиш.

Още не съм се отказал от тази идея, но ще вземам всичко малко по-малко. Днес ми попадна един карб от D14A1 на много добра цена и ще сложа него + по-отворена генерация (поне ще остане и после ако реша да правя нещо).А за въпросната ремъчна шайба някакви идеи от къде мога да купя,дори и да не е втора ръка.

;) Приятел дай и на сам един dual carb,че аз от кога си търся....,а ти намери за нула време;) ;) Слагай го и да кажеш как е колицата.
Батка казах ти, че и от прелюд 1.8 стават ;) и даже ще си ги намериш по-лесно и по-евтино. Разликата е смукача, фланците на гумените тампони и в жигльорите(по-големи са) което е по-добре.До скоро си правих експерименти с такива, колата върви чудесно, ;) но ги върнах защото са на един приятел. ;) ако искаш ти казах мога да ти кача снимки с 2-те двоъки карбова да откриеш разликата.
Колега имаше преди тема по този въпрос ето ти един цитат от темата , а ето ти и линк към цялата тема http://forums.hondabg.com/index.php?showto...тор&st=0 .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко е ток само дето не разбрах ще станат ли или не някои компетентен ако може да каже ще съм много благодарен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...