borislav1975 0 #1 Публикувано 20 Май, 2022 Здравейте колеги имам Хонда срв 2.2 дизел втора генерация и не мога да отстраня един проблем,ако може да помогнете.Колата е с премахнат дпф софтоерно и физически след манипулацията започна при ускорение над 3500об.да премигва лампата на подгревните свещи и грешка p1065 която е ниско налягане в горивната система смених всичко цедка в резервоара,горивен филтър,клапан и датчик на реийката,цялата горивна помпа с клапана и дюзите рециклирах и пак грешка p1065. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RosenHonda 1 #2 Отговорено 24 Април (Редактирано) Колега привет! Реши ли си проблема че аз се боря със същия в момента. Изолирах филтъра , кошницата в резервоара и пак същото. Смених клапана на рейката , сензора за налягането , клапана на помпата , дори и помпата и дюзите рециклирани .... аве чуду... остана сензора на педала на газта и той над 500лв..... Редактирано 24 Април от RosenHonda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RosenHonda 1 #3 Отговорено 17 Юни Колеги намерих къде е проблема. Клапанът за високо налягане на рейла. Бях подменил моя с чисто нов Бош но се оказа че на моя му е нямали нищо а съм сложил нов дефектен. Направо луд ме направи. Пробата на този клапан е много лесна. Вадиде маркучето след клапана който се намира до първа подгревна свещ и слагате прозрачна шлаухка затапвате извадения маркуч вече че ще върне нафта от там и палите. Не трябва да пуска грам , при подаване на обороти ще изусне леко, а този новия пускаше гориво при ниски обороти а при по-високи направо чудо. В щатите се продават направо тапи вместо клапан но уви не сме там.... Успех... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове