DIESEL 0 #1 Публикувано 13 Март, 2022 (Редактирано) Привет,колеги! Интересува ме дали някой има схемата на окачването на Honda Civic Fastback 1.4 90hp. Ще съм много благодарен да ударите едно рамо! П.с. Колата е 1995г. англичанка. Редактирано 13 Март, 2022 от DIESEL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preparat 2 #2 Отговорено 13 Март, 2022 Колега, дай ми мейл, за да ти пратя менюъл за англичанките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DIESEL 0 #3 Отговорено 13 Март, 2022 преди 56 минути, preparat написа: Колега, дай ми мейл, за да ти пратя менюъл за англичанките. tgvt@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PainfulPleasure 0 #4 Отговорено 3 Август, 2022 Понеже видях тук че се говори за фастбек реших да пиша .. Имам проблем , с хетчбек съм но сменям двигател . Взех Д14А2 от фастбек повечето работи пасват . Проблема ми е в дарчика за колявия вал незнам къде се намира на този мотор понеже го взех без него. Някаква информация къде се намира и дали този който е от моя мотор ще стане за този .. мислех днес да сложа двигателя и като стигнах дотам зацепих .. благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове