Jump to content

Recommended Posts

Здравейте отново....Имам един малък проблем с предните ми колани .... понеже са накъсани искам да ги сменя и искам да попитам ако някой е сменял дали става лесно..... т.е. дали ще успея да ги натегна пак .... какъв е точно механизма .... да не стане така да ги разглобя и после да не мога да ги стегна? И друго си мисля ..... дали не мога направо да сложа задните (които са здрави) отпред (направо с цялата машинка)Предварително благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

машинките са различни, смяната да ти кажа е трудничка. Трябва да махнеш задните кори...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да знам ..... всъщност тя кората не е ли една цяла? ....Как така са различни? Нали и задните се прибират по същия начин или се лъжа? Ако не стане ще сменя само самите колани ..... дано така успея ..... не ми остава време да се занимавам и затова питам .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да знам ..... всъщност тя кората не е ли една цяла? ....Как така са различни? Нали и задните се прибират по същия начин или се лъжа? Ако не стане ще сменя само самите колани ..... дано така успея ..... не ми остава време да се занимавам и затова питам .....

задните са по-къси :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...