stanislav_stz 8 #1 Публикувано 6 Юни, 2007 (Редактирано) Я да видим хондаджиите колко разбират от футбол! 3:1 за България! Редактирано 6 Юни, 2007 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #2 Отговорено 6 Юни, 2007 3:0 за наш'те момчета. Време е да ги н@серем п.п. приготвил съм си салатка, картофки, кюфтета, Шуменско и...цял диван Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #3 Отговорено 6 Юни, 2007 (Редактирано) Аз бързо тичам за биричка, че не останаааАре колеги, залагайте - седалки, волани, коли, тегличи... тук е мястото! Редактирано 6 Юни, 2007 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #4 Отговорено 6 Юни, 2007 (Редактирано) ЕГАТИ ГОЛААА! БРАВО МАРТИНЧО! 1:1!!! Редактирано 6 Юни, 2007 от stanislav_stz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislav_stz 8 #5 Отговорено 6 Юни, 2007 ОПААААААА! 2:1!!! ЕЙ ТВА Е БЪЛГАРИЯ ДАМИ И ГОСПОДА! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chulio 0 #6 Отговорено 6 Юни, 2007 (Редактирано) ма4а сварши и отивам да се нацапам с Чаво у горна баня. евала на момчето, цел гол вкара. направо 4е си свалим главата и 4е си турим свинска. Редактирано 6 Юни, 2007 от chulio Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър #7 Отговорено 7 Юни, 2007 бе много пропуски имахме а и те пропуснаха някой добри възможности срещу конкурентните отбори ме съмнява да успеем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #8 Отговорено 7 Юни, 2007 2-1 с клизма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #9 Отговорено 7 Юни, 2007 2-1 с клизма С клизма ама си е 2:1 и са си три точки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове