Jump to content
batkosio

Моля за малко помощ

Recommended Posts

Решил съм да сменя фаровете на Прелюда с JDM и имам 2 варианта-черни и сребристи. Молбата ми е някой от вас да ги напасне към снимка на колата, за да видя кои ще соят по-добре. Другите колеги също могат да дават мнения!

Това е снимка на сивите фарове:

Публикувано изображение]

Това е снимка на черните фарове:

Публикувано изображение]

Това са снимки на колата, не зная коя е по-подходяща за обработката:

Публикувано изображение]

Публикувано изображение]

Благодаря предварително и още веднъж-мненията ви са добре дошли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според мене черните фарове ще седят по добре на колата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнам къде да кача резултратите от фотошопа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest batkosio

незнам къде да кача резултратите от фотошопа?

Мерси колега, може и тук! Ако не успееш, прати снимките на pkostadin@abv.bg, аз ще ги кача, може да сме полезни и на други колеги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JDM по принцип значи Japan Domestic Market .... за тези коли произведени в Япония.Иначе и без фотошоп мога също да кажа ,че на сиво по-добре ще седят черните ! Вече белите ако бяха кристални въпроса е малко спорен .... въпрос на вкус.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Това успях да сътворя, не съм много добър с фотошопа, но се надявам да предобиеш някаква представа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз сьм за черните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest addevil

моя фотошопски опит доведе до що годе същия резултат, но в защита на белите ще кажа че те са различно осветени от снимктата на колата и няма как да изглеждат особено добре лепнати на снимка с доста по-нисък контраст

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dido_VN

И аз съм за черните :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Позволих си да оправя контраста на фаровете на колегата, който се беше занимал преди малко с колажа:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен белите ми харесват повече. що не ги пробваш и 2-та модела ако са налични просто ги налагаш за по 1 минута за оглед и си избираш едните :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

моя фотошопски опит доведе до що годе същия резултат, но в защита на белите ще кажа че те са различно осветени от снимктата на колата и няма как да изглеждат особено добре лепнати на снимка с доста по-нисък контраст

И за черните се отнася същото.Мисля,че ако черните са със същата осветеност като на колата няма да имат толкова фенове.Личното ми мнение е,че са по-хубави тези,които светят по-добре,а вероятно това са белите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на клегите за помощта! Черните определено ми допадат повече, придават агресивност. И нещо друго-звъннах на Бултрако да проверя цените на фарове и габарити- фар нов 1 бр. -890 лева ;) в САЩ -250$, габарит 1 бр. нов 166 лева :bg: в САЩ 70$. Отделно ремъците и ролките за H22A2 струват 970 лева :bg::bg: в САЩ 275 $ -400 лева !!! Тея не са добре, ако някой търси оригинални части-само от щатите, колегата Prelude е човекът. Да си жив и здрав Иво!

Косьо,мерси за думите.аз точно като теб почнах да си правя колата и видях че е по-добре да намеря начин за внос от САЩ отколкото да ме обират пладнешки тук в Бултрако.Не всички части са на далавера от САЩ,но по-голямата част са.интересно е че като им кажеш цените на частите в САЩ на тези от Бултрако-те казват да не ги гледаш все едно че не съществували:bg:а е факт че не само че съществуват, а бая хора вече ги си ползват.моя съвет, Косьо,все още си е да не се занимаваш с тези фарове щото май не са кой знае какво,а струват доста пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...