Guest Didko #1 Публикувано 30 Септември, 2004 Пичове, имам една молба. Нямам задна кора на моята кола. Става дума за Сивик 5 генерация 3 врати. Искам да си направя кора поне 10мм, защото съм замислил да слагам едни 8" говорители, ама нямам шаблон. Моля, ако някой от вас може да отдели половин час през почивните дни да ми барне един шаблон от някаква хартия, че другата седмица мисля да си ходя в родния град и да го майсторя това чудо.Предварително благодаря за съдействието и не се съмнявайте, че ще почерпя! ...след като си направя в колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #2 Отговорено 30 Септември, 2004 Bratle nema smisul da se zanimava6 s 8" govoriteli - tova ne e seriozna rabota , NO ako si se re6il tvurdo i ako niama6 takiva i tursi6 , az imam dva 8"basa i sredni i visoki i edin usilvatel za tiah i taka ili ina4e mislia skoro da gi prodavam - vadiat naistina dosta dobur zvuk , no tva e 4e az si vzeh ne6to dosta po-dobro i do sedmica smiatam ve4e da mi e v kolata !!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #3 Отговорено 30 Септември, 2004 Акъл за това как да си направя музиката в колата - неща! Помолих за шаблон за задната кора ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Friska :) #4 Отговорено 1 Октомври, 2004 моята кора е правена, но ако те интересува мога да направя шаблон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #5 Отговорено 2 Ноември, 2004 Някой има ли готов шаблон, че и аз искам да си направя нова кора? Ако ми прати на cekobg@mail.bg или го постне тук много ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #6 Отговорено 2 Ноември, 2004 Колега,ако съм в София събота или неделя ще ти дам кората сам да го направиш Ще се видим някъде,така или иначе имам да се виждам и с други хора от клуба , та ще си направим малка срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #7 Отговорено 3 Ноември, 2004 Радвам се за помощта, но съм от Варна за съжаление и няма как да стане... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 3 Ноември, 2004 Аз имам! 10х на Friska Другата седмица вече няма да ми трябва и ще можеш да се възползваш от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове