Japanese/Power 0 #1 Публикувано 5 Юни, 2007 Здрасти на всички Искам да знам има ли някой с по горе описаните гуми и какво ще ме посъветва за тях как се държът на пътя и т.н.Мерси на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #2 Отговорено 6 Юни, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #3 Отговорено 6 Юни, 2007 kaч пара>? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #4 Отговорено 6 Юни, 2007 Еми 195/50/15 две чисто нови цената е 100 лв бройката Има и потенца но втора рака но с много добър граифер същия размер цена 55 лв бройката.Аз лично имам предпочитания към новото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #5 Отговорено 6 Юни, 2007 Еми 195/50/15 две чисто нови цената е 100 лв бройката Има и потенца но втора рака но с много добър граифер същия размер цена 55 лв бройката.Аз лично имам предпочитания към новото Спецялно за фулдата нямам наблюдения,но ти правилно имаш предпочитания към новото,особено когато става въпрос за гуми.Сигурността на 1-во място ......Пък и както си запален по дръпките,по-добре вземи новата ,че повече време ше я пилиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Japanese/Power 0 #6 Отговорено 7 Юни, 2007 Мерси на отговорилите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове