Dido_VN 3 #1 Публикувано 5 Юни, 2007 Искам да попитам има ли канал в IRC или някакъв друг вид ЧАТ комуникация която можем да правим в реално време. Ако няма, отправям предложение към админите да си направим някакъв чат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 5 Юни, 2007 Искам да попитам има ли канал в IRC или някакъв друг вид ЧАТ комуникация която можем да правим в реално време. Ако няма, отправям предложение към админите да си направим някакъв чат.#vtec ама никой почти не го ибава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_VN 3 #3 Отговорено 5 Юни, 2007 Ооо веднага си го добавям в списъка.10х.Дано се пълни повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 5 Юни, 2007 (Редактирано) И аз не го знаех. Ще си взема бележка П.П.Айде влизайте де. Редактирано 5 Юни, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #5 Отговорено 5 Юни, 2007 ами ние бургаската група сме най редовни там даже си урееждаме гонките там аз малко липсвам сега ама защото се мъча над хондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #6 Отговорено 5 Юни, 2007 редовен сам в този канал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #7 Отговорено 7 Юни, 2007 и аз съм тамдано повече фенове да има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #8 Отговорено 7 Юни, 2007 Вътре съм, но уви сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове