Jump to content
kamenski

подлакътник въпрасче

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

здравеите колеги от доста време сам изправен пред дилема да си зема ли подлакътник или не но не оригинален а тея дето са по 20-30 лв щото вече не се издаржа няма каде да си сложа ни телефона ни ключове нищо та вапроса ми е някои слагал ли си е и удобен ли е за рачната знам че ще се дарпа малко кофти ама дали няма да пречи моля ако някои си е слагал да сподели как ако може и някои снимка да видя как изглежда ще е супер благодаря предварително :unsure:

Редактирано от kamenski

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почти всички универсални джаджи дето се слагат в колата правят цигания. Ако въпросът ти е да си слагаш ключовете и телефона потърси оригинално барче или подлакърник. Намират се в ebay , а и някой тук също май имаше барчета /ако не са се изчерпили/. Вярно , няма да са нови и ще излязат повече пари , но ... поне колата ти няма да излгежда смешна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Абсолютно съгласен с колегата rust!!!Няма как нещо за 20-30лв т.н.р. "универсално" да не направи колата цигания :unsure:

Редактирано от vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намират се в ebay , а и някой тук също май имаше барчета /ако не са се изчерпили/.

аз имах 3 подлакътника по едно време ама заминаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сагласен сам с вас колеги по добро от оригиналното няма имаше няколко теми за продажба на барчета и подлакътници но за барчето 60лв или за подлакътник 120лв ми се вижда прекалено много :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може да се сложи да!АЗ лично си взех и го сложих отзад мейду двете задни седалки!Долу на пода нали има едно такова издигнато,което разделя двамата пътници!Сложих го просто отгоре!Има само малко неудобство-за да сложиш нещо вътре,трябва да се обращаш,но за сметка на това стоиката за чашата кояято се вади пасва идеално :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...