Jump to content
Guest Mark Antoniy

Масла Арал

Recommended Posts

Guest Mark Antoniy

Моля , да споделите някой слагал ли си е в ХОНДАТА арал и какво(не наливен) и какви са били последствията от това. Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ми на Опел не работеше добре мотора...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Преди карах като твоя сивик 4ген. карах няколко години с арал пълна синтетика и нямаше проблем никакъв даже екстра си беше :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Всъщност ме интересуваше за EW3 мотора как ще му е? Нали те са по-капризни от към разпределителен вал. А 4-та пък от към втулките на кобилиците! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Ами ,Тони, какво да ти кажа, Тойотката като я взех беше карана с Арал( при това купен от германия ( не някое местно менте) и си спомняш колко масло беше останало. Сега откак карам с Мотул нямам проблем с маслото..а малкото Арал ,който ми остана го ползвам за сназванена панти и разни болтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Е*а ли го вече! То от всичко има ментета!!!! Писна ми ! Като сложим в EW3 -то ще ти кажа как се движи. Един ремонт в най- лошият случай!Аз моита ще си я карам само с ДИОНА СУПЕР!!!! Нека някой да каже нещо лошо, което е видял или чул за ДИОНА????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Всъщност ме интересуваше за EW3 мотора как ще му е? Нали те са по-капризни от към разпределителен вал. А 4-та пък от към втулките на кобилиците! :D

щом опелите наливат масово арал, а опелите страдат сериозно от разпределителни валове, значи не би трябвало да има проблеми с разпределитя. Не че съм чувал за проблеми с разпределителя, проста система с 1 вал и кобилици. Ако избягват боклуците, дето запушват магистралите, не би трябвало да има проблеми.Абе щом с Репсол карат, значи и с Арал ще карат, не ми изглеждат претенциозни мотори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Нека някой да каже нещо лошо, което е видял или чул за ДИОНА????

...или за Ж'лът ШЕЛ :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Аз моита ще си я карам само с ДИОНА СУПЕР!!!! Нека някой да каже нещо лошо, което е видял или чул за ДИОНА????

хахахахахахаха....Няма да ти кажа нищо лошо, ти сам ще кажеш ако я покараш малко с такова :D:D;):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Ми на Опел не работеше добре мотора...

Сьс сигурност не е било от маслото.Арала вьобще не е лошо масло особенно пьк за опел

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

по-скоро Опела е лош за арала :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Що бе, Тони, какво му е на CRX-чето ? да няма някъкви ядове с него ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Quiksilver

Карам с Арал вече 30000км 10w40 и съм доволен. Много си е хубаво маслото.На Мitsubishi-то слагам Лик&Моли и то е много добре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Toly

То и аз трябва да сменям маслото на моята Хонда и се чудя каква марка да сложа. Дали има смисъл от разни Castrol, Valvoline или някоя друга мощна марка.Моля ви дайте някои предложения за 10 W 40.Хондата е Сивик 5 генерация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...