kick 46 #1 Публикувано 1 Юни, 2007 от известно време съм се зачудил дали да не се метна в едно такова акртче някой може ли да даде малко инфо колко харчи как върви имали някъкви болежки и такива неще ще съм много благодарско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 1 Юни, 2007 (Редактирано) Воизих се веднъж в едно такова акордче, и останах очарован от поведението му. Дори и дизелова колата се държеше спортно все едно че е на бензин. Мотора работи тихо, динамичен е, в купето е широко и бих казал доста луксозно. Возията е просто . За болежки не съм чувал. Ето за тази красавица говоря. Редактирано 1 Юни, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sirakoff #3 Отговорено 1 Юни, 2007 е аз говоря за акорд 96 97 г. има доста теми за тази кола, мотора е на ROVER,даже аз щях да купувам такава, но се въздържах и може би малко сгреших. Мотора е доста успешен и силен. Потърси с търсачката на форума за Accord TDI. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове