ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 1 Юни, 2007 Предлагам всеки от Пловдив да си напише тука деня и часа на тръгване,знае ли къде е мястото и телефонния номер за да можем лаладжиите да се ориантираме на къде духа вятъра.Може за удобство на всички да се разберем за някакъв час,който да се спазва и за трите дни за среща и тръгване от полигона.Може за петък часа да е 18-19 (примерно) а за събота и недела по-рано през деня.А ако някой отвори GoogleEarth и даде координатите на точното място на което е хижата,цена няма да има.Язовира е ясен,но къде точно на него е местото?Аз лично съм от превържениците на къмпинга.Немога да тръгна преди събота сутринта и търся съмишленици0878110730 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #2 Отговорено 6 Юни, 2007 Аз тръгвам в петък,мисля към 11 часа ако съм сам. Иначе ако има други за този ден,но нямат възможност в този час,а за по-късно, съм склонен да го/ги изчакам само и само да пътуваме заедно.Пишете тук да се разбираме.0889240854- Стоян - това ми е номера за тези които все пак решат в последния момент да звънкат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AERODECK #3 Отговорено 7 Юни, 2007 Това ли беше???Няма ли да се с'берем 5 души да отсрамим другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове