Jump to content
Guest tsche

Eacv

Recommended Posts

Guest tsche

Здравйте, моята скромна кола е CIVIC D13B2 10.93г карбуратор с ламда сонда. Имам я от скоро но вече навартиах почти 10 000 км. Повреди ми се обаче EACV (Electronic Air Control Valve) Започна да гасне на празен ход. Аз побългарих нещата и разхода ми е савсем приличен ;-) а и вървенето си е състото , но все пак знае ли ниакои истинските му функции и дали мога да го намеря на старо на прилчна цена, защото все пак не караме лади да оправяме нещата с парче ламарина. ;-)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Регулира оборотите.Например като вклчиш перката на парното на 4, подграването на задното стъкло и фаровете 100% ще паднат малко или много. Те тоя клапан наваксва тва нещо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

карбуратор с ламда сонда.

Не разбирам- как така. Не съм чувал още за такова животно. За какво е тази сонда ако колата е карбуратор? Има ли компютър?? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Има ама и без него пали. Аз дори въм виждал и карбуратор с мап датчик, О2 сензор май имаше и тротъл позишън сензор...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tsche

Благодаря много на Paradox за инфото. А според теб има ли смисал да давам 200 лв защото за толкова мога да го намеря най-малко.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еми Хонда са го сложили...Начи мога да ти дам съвет как да се опиташ да го оправиш ако не стане ще се опитам да ти намера по-тънко. Darcosi му пиши лично съобщение но той не е в БГ сега. Мисля че и той имаше такова нещо.Начи зимаш го тва и през дупките го пълниш с WD40 или друг подобен препарат. И го пробмиваш няколко пъти. Ако не тръгне си за ново ако тръгне честито :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...