Jump to content
prelude

Малко инфо за Accord Coupe 2.2

Recommended Posts

Колега,ти на този Акорд дето е пуснат във форума ни за продажба от Алек ли си хвърлил око?колата му изглежда много хубава а и цената не е лоша,но никога не време да имаш избор.затова ти казвам че се продава такъв Акорд с невероятни джанти и визия(черен е) в една автокъща след Шел-а на Драгичево в посока Перник (Дано наистина това населено място да е Драгичево:))както и да е,не му знам цената,но колата е мания.до нея даже имаше паркиран Прелюд 5 генерация пак за продажба-явно Хондите не попадат случайно там.успех от мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

верно колата на Алек изглежда невероятно по снимките и цената и е супер това е мое мнение без да съм я виждал на живо,само по снимките :) още веднъж успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Benji мерси за отговора!В общи линии ме съветваш да не му мисля доколкото разбирам :D Явно е доста комфортна колата, ако съм разбрал правилно?Сподели нещо за "вървежа" - сигурно доста добре се справя 2,2 мотора? Пъргава ли е или е по-подходяща за високи скорости?Много ме кефи колицата и сигурно ще се хвърля съвсем скоро ;) Тази обява на колегата Алек не я бях видял, а и нямам достъп до data- та от бачкането. просто самия модел ме кефи и затова проучвам за кво става въпрос А тази черната е преди Владая аз ходих да я гледам ама беше късно и там беше само пазача, така че ще ходя пак да я разгледам. Иначе наистина е доста добра с тия 17-ки ;) така или иначе смятам да си вкарам отвън, но ще я поразгледам за всеки случай Иначе как мислите в сравнение с Прелюд 2,0 5-та ген кое е по-добре?Знам, че е много субективно, но ако някой има виждане по въпроса ще е интересно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KvI
Отговорено (Редактирано)

Не се изразих правилно - обявата я видях снимките не мога ;) като се прибера ще я разгледами мен обема и просранството ме водят към акорда щото все пак колата трябва да е удобна и функционалнаще се поогледам и тука естествено ;) трябва да се проучат всички възможности ;) но ми се ще колата да е след 96-та а тук още не съм попадал на такава :D ще мисля и ако сетя още нещо пак ше ви тормоза ;)

Редактирано от KvI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...