plams 1 #1 Публикувано 30 Май, 2007 Здравейте съфорумци!Появи ми се един теч около водната помпа, колата ми е civic '93, смених помпа заедно с ангренаж.Проблема на старата беше леко сълзене, а сега за няколко часа като я оставя, след като съм я карал, в преливника нивото на водата пада под минималното, като съм го напълнил до max.Моля за съвет дали да търся друг майстор(досега не съм ходил при прословутия омбре ) или ...... незнам!?! Процедурата по смяната беше преди месец, от тогава веднъж ми доляха вода когато слагах газ, около седмица след смяната на помпата, и вчера (29.05) забелязах локвичка под колата. Сервиза в който ми смениха частите се намира под амбасадор (драгалевско шосе), там ме изпратиха като ми похвалиха работата на колектива. Ще съм благодарен за съвети и мнения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #2 Отговорено 30 Май, 2007 ми виж където са слагали връзки газаджийте дали са стегнали всичко, че те са едно гадно племе в повечето случаи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blueeye #3 Отговорено 30 Май, 2007 Щом прави локвичка, виж откъде тече и ако е връзка я оправи, или поне ще можеш да видиш проблема какъв е. Иначе я закарай при Омбре да диагностицират и оправят проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plams 1 #4 Отговорено 30 Май, 2007 Мерси Сега отивам да проверят там където ми правиха ремонт на помпата какво й има, за газаджията не се притеснявам защото определено си разбираше от работата(сервиза е на околовръстното до разклона за суходол ), там дори забелязаха и това, че ми сълзи от водната помпа, а и ми доляха вода в преливника, както казах вече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plams 1 #5 Отговорено 2 Юни, 2007 Слава Богу оправиха я Проблема беше в уплътнението, сега е с ново и някакъв черен силикон. Струва ми се побългарено, но за 1/3 от цената която искат в представителството е О.К., стига да не ми се наложи отново да я правя! Adieu! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове