Jump to content
Майната

Среща в Пловдив - месечна

Recommended Posts

03.06.07г неделя от 13ч на полигона на Гребната база елате пуовечееееее :cool::D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аве тук не пишете, а на полигона са изсипете 20-30 юнака........ко стаа в тоя форум:plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а никои ли не смята да ходи на калояново в неделя :) , защо примерно няма събиране към 9 часа и да се ходи към пистата или пък срещата да се направи по късно , не че аз сам най-редовния , но вие как мислите?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

аз лично не мога да дойда на Калояново - петък и събота ме чакат 2 тежки банкета и едва ще се довлеча в неделя на срещата :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще присъствам в неделя аз. :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

ако не съм на работа присъствието ми ще бъде задължително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Днес и утре на Калояново ще има тунинг шоу :hondarulez::plane: така че след 14.00ч. може и до там да поодскочим :D

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще дойда тоя път аз нема накаде ...така или иначе имам изпит в понеделник :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ае пала и идвам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ебаааааа...........па са размазах :D покарах новата Акюра МДХ май беше.........егати джипката с тия 3500сс/300кс хич дори не са сеща че върти 22" капли :D Изстрелва се като с турбина!!!:) Е за това само мога да слезна от гондолата :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ебаааааа...........па са размазах :) покарах новата Акюра МДХ май беше.........егати джипката с тия 3500сс/300кс хич дори не са сеща че върти 22" капли :unsure: Изстрелва се като с турбина!!!:P Е за това само мога да слезна от гондолата :dry:

Кефиш а :dry: Джипката беше уникат :lol: Нещо май много малко хора бяхме или по-принцип толкова идват... :blink: Аз па забрайх да си искам лепенка :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ебаааааа...........па са размазах :) покарах новата Акюра МДХ май беше.........егати джипката с тия 3500сс/300кс хич дори не са сеща че върти 22" капли :unsure: Изстрелва се като с турбина!!!:P Е за това само мога да слезна от гондолата :dry:

Кефиш а :) Джипката беше уникат :lol: Нещо май много малко хора бяхме или по-принцип толкова идват... :blink: Аз па забрайх да си искам лепенка :dry:
да бе значи и аз забравих лепенка трябва с майната да направим една вечер среща и да си вземем лепенка а кога да е това ? , бтв jamo ти кой беше :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами един със няква фанелка на раета бях сложил кафяво и зелено. Колата може да не си я видял щото беше доста настрани оставена :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

ми елате на националната, ще ги нося и там :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...