Jump to content
Guest Ombre

Хонда Динотест

Recommended Posts

Guest Ombre

Иначе който си иска резултатите от диното да ми прати лично съощение с регистрацията на автомобила и е-майл на който да му ги изпратя.

Супер некоректна постъпка беше да вземеш диска с данните. :huh::) Идеята беше да има конфиденциалност по случая,а от опит знаем че няма да има такава от твоя страна.Много тъпо.Много :) Това не е само мое мнение.Много хора се разсърдиха че диска е взет не от който трябва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Да добавим към картинката, още по-некоректно е когато отидеш някъде и се представяш, че идваш от името на някой, без изобщо това да е така... :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Много яки резултати, последният тест със 131 коня как е направен? Без въздушен филтър ли?

Да без въздушен филтър.Но пък много се променя момента тогава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Eто ги моите резултати :blink:12345

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Много яки резултати, последният тест със 131 коня как е направен? Без въздушен филтър ли?

Да без въздушен филтър.Но пък много се променя момента тогава.
Аз моята Хонда не съм я тествал без филтър (тествана е в състоянието в което се движи по улиците), знам че се променят резултатите, то и ако горивото промениш, пак се променят. Моята идея беше да тествам автомобилът в състоянието и с бензина с което се движи по улицата. Междо другото моите резултати са променени, за това влезнах в тази тема, за да ги побликувам. Споделих вече, че съм добавил нов бензинов регулатор на налягането на горивната смес - Вебер. Просто онзи ден не беше настроен и за това споделих, че е само монтиран, сега когато есичко е завършено, ще пратя и каквото съм обещал на колеги от клуба които мо писаха :blink: Вчера при Ники Златков с Васко на дино-то отново горивната смес и сега показателите са ми:Конфигурация:D15B2, моно инжекцион с 2 дюзи, Honda Civic - седан, ръчна скоростна кутияМощност по заводски данни, измерена на двигателя:90 HP, 119 nm въртящ моментСегашни показатели, измерени на колелата:87.38 HP, върт. момент стартира от 128.74 nm., средна стойност във високи обороти на върт. момент: 122.2 nmНаправен тунинг:Спортен филтър на K&N, метален въздухоотвод и изолация за охладен въздух. Спортно гърне и регулатор на налягането на горивната смес.Хондата е измерена с нормален бензин 95H, който се продава по бензиностанциите, също така е мерена с въздушен филтър и всичко останало с което автомобилът се движи по улиците.П.П.:Не съм си направил труда да смятам колко конски сили е сега двигателя на вала. Но според мен не си и заслужава, защото нямам точна предастава за загубите по механиката до колата. Всички загуби и стойности с които разполагам са много относителни и не разполагам с точни данни! Ако някой иска да си смята, но със сигурност в това състояние е над 90 коня на двигателя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Вчера при Ники Златков с Васко на дино-то отново горивната смес и сега показателите са ми:

хахахаха......направил съм някой грешки, така става като върши човек няколко неща на веднъж ;) Тук исках да кажа, че сме регулирали горивната смес с новият регулатор :blink:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Направен тунинг:Спортен филтър на K&N, метален въздухоотвод и изолация за охладен въздух. Спортно гърне и регулатор на налягането на горивната смес.

можеш ли да кажеш какво е спортното гърне, от къде и за колко може да се намери Редактирано от d15b2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Супер некоректна постъпка беше да вземеш диска с данните. ;)  ;)

Нали Орешков те е чака 1 седмица да го земеш и реши да ми го даде защотото му писна да те чака. Овен това диска който ми беше даден е в теб.

Идеята беше да има конфиденциалност по случая,а от опит знаем че няма да има такава от твоя страна.Много тъпо.Много ;)

И за къф опит говориш? Се едно при тебе няма да дойде някой и да иска да види на кой колко коня му е колата. Не напразно казах, че който си иска графиките да ми пише съобщение с регистрация и маил на автомобила за да му бъдат пратени, а не да се постват по форума.Не разбрах кое е тъпото?А и като искаш конфиденциалност защо въобще някой друг освен собственика на колата трябява да има даните и?

Това не е само мое мнение.Много хора се разсърдиха че диска е взет не от който трябва.

Неделя след като се сети за диска лично ти го дадох! Къф е проблема не разбрах?

Да добавим към картинката, още по-некоректно е когато отидеш някъде и се представяш, че идваш от името на някой, без изобщо това да е така... :blink:

Като въобще не знаеш за кво става дума за кво ръсиш оффтопици?Омбре тряваше в понеделник да го земе тоя диск според думите на Орешков. После за вторник, за сряда, после че идва и не го е направил. Петък Орешков ми го връчи, защото му писна да чака някои персони.После установих, че диска не работи (защотото записвачката на лаптопа му или вин-а се е сгъбясал) и аз отидох с личен носител да качи данните. Тва стана в неделя.Накрая ме изкарахте някакъв мушеник, лъжец и т.н.МЕРСИ!П.С. До сега само Магнум си поиска резултатите.П.С. Който е недоволен, че ми дадоха данните нека да го напише във форума за да му се извиня публично!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Омбре тряваше в понеделник да го земе тоя диск

Абе пиленце.Ти на мен ли ще ми държиш сметка. ;)

Що за друго не се затича толкова да помагаш а се хвана за данните от диното ;)

;)

Имаше идея да стане по-иначе всичко.Дали щеше да е при мен или при Васко,няма никво значение. ;)

Просто не трябваше да е у теб. :blink:

А за опита дето съм събрал за това колко си мълчиш не ми се говори.

Винаги когато дойдеш при мен после се чува приказка за колите дето си видял тук и кво им се е правило.Уверявам те на собствениците на тия коли не им е никак приятно това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе пиленце.Ти на мен ли ще ми държиш сметка. ;) Що за друго не се затича толкова да помагаш а се хвана за данните от диното ;);) Имаше идея да стане по-иначе всичко.Дали щеше да е при мен или при Васко,няма никво значение. ;) Просто не трябваше да е у теб. :blink:

Не държа сметка. Орешков сподели, че щом до сега не си дошъл надали ще го вземеш и ми го даде тоя диск. Съжалявам, че се озова във мен! За това друг път ще е най-добре да няма никви дискове и тва е! А и не знам защо трява да е у някой?

А за опита дето съм събрал за това колко си мълчиш не ми се говори.Винаги когато дойдеш при мен после се чува приказка за колите дето си видял тук и кво им се е правило.Уверявам те на собствениците на тия коли не им е никак приятно това.

Най-добре ще е да не споменавам за моя опит относно кой кво приказва...С тебе сме се разбрали! По спомени тва беше преди повече от година. И не знам защо си мислиш, че все аз ти разнасям "славата". Всеки ти влиза в гаража и гледа какво, защо и как за което аз нямам вина! Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Pарадоксе, много си зле да знаеш - голям си лицемер (пълен слънчоглед), цяла сутрин си в сервиза ,питаш какви ли не тъпи въпроси, губиш ни времето, пречиш, и после се прибра и се исра на метеното. Никакво уважение към Омбре които си прекара weekendа на дино теста вместо да е със семейството си.А пък какви са тези глупости: на Орешков му било писнало да чака, данеби да го вълнуват него резултатите??????!!!!!!! Абе общо взето си голям нещастник.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Pарадоксе, много си зле да знаеш - голям си лицемер (пълен слънчоглед), цяла сутрин си в сервиза ,питаш какви ли не тъпи въпроси, губиш ни времето, пречиш, и после се прибра и се исра на метеното.

Хахаха... Кой е лицемара ли? Не бях влизал във форума от 2 дена. Към 12 часа цъфнах при вас и си се държахте както обикновенно съвсем приятелски.Тва което го питах е за разни ремонти по окачването на Сивика. Ма тебе кво те интересува? Ако са глупости то той ще ме загуби като клиент ако не е и станало вече. Просто разбрах какво мисли за мене, а и за повечето членове от форума. Не аз се изсрах а се изсрахте вие с ващте изказвания!А особенно ти си ми бил толко смешен. Винаги си се ебавал, но обикновенно не ти обръщам внимание. Сещам се за един случай като ти карах колата и ти казах че сместа ти е бедна сигурно се смяхте 10 минути и кви ли не ебавки бяха и ми разправаше че е много богата. А къф се оказа проблема после? Бедна смес. Хахаха... :blink:

Никакво уважение към Омбре които си прекара weekendа на дино теста вместо да е със семейството си.

Евала за което, но след като прочетох това което ми написа мисля да не заслужава поне моето.

А пък какви са тези глупости: на Орешков му било писнало да чака, данеби да го вълнуват него резултатите??????!!!!!!!

А мене кво ме вълнуват резултатите на другите, а? Кажи ми кво ме греят? Мен ме интересува какво вади мойта кола!

Абе общо взето си голям нещастник.

Мухахаха... Кой го казва... Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

ами според мен много тъпо е станало!тъпо е при условие, че Омбре организира цялато дино и кибичи 2 дни (уикенда), като си заряза и бачкането да не отидат данните при него, КАТО ТАКАВА БЕШЕ УГОВОРКАТА!още повече аз съм свидетел на думите на Орешков че ще го даде на Омбре и Виктор ще качи данните!В последствие се оказа че трябва някой да ти пуска лично съобщение за да вземеш да дадеш данните - на мен много тъпо ми звучи!!!ВЗЕМИ СЕ СТЕГНИ !!!От горе на всичкото аз предлагам не да се въртим и сучем, а да публикуваме всички дино резултати! Мислия че няма кои от какво да го е срам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Ами аз и не само ако не искам мойте резултати да ги знае Омбре или Виктор или който и да е друг? Не искам и да са публично достояние? Що не попитаха Орешков да им ги даде? Те гори от мене не са ги поискали, а ме обявиха за нещастник, лъжец, лицемер, клюкар и т.н. Това което поиска Омбре е диска от Орешков който е в него.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Pарадоксе, много си зле да знаеш - голям си лицемер (пълен слънчоглед), цяла сутрин си в сервиза ,питаш какви ли не тъпи въпроси, губиш ни времето, пречиш, и после се прибра и се исра на метеното.

Хахаха... Кой е лицемара ли? Не бях влизал във форума от 2 дена. Към 12 часа цъфнах при вас и си се държахте както обикновенно съвсем приятелски.Тва което го питах е за разни ремонти по окачването на Сивика. Ма тебе кво те интересува? Ако са глупости то той ще ме загуби като клиент ако не е и станало вече. Просто разбрах какво мисли за мене, а и за повечето членове от форума. Не аз се изсрах а се изсрахте вие с ващте изказвания!А особенно ти си ми бил толко смешен. Винаги си се ебавал, но обикновенно не ти обръщам внимание. Сещам се за един случай като ти карах колата и ти казах че сместа ти е бедна сигурно се смяхте 10 минути и кви ли не ебавки бяха и ми разправаше че е много богата. А къф се оказа проблема после? Бедна смес. Хахаха... :lol:

Никакво уважение към Омбре които си прекара weekendа на дино теста вместо да е със семейството си.

Евала за което, но след като прочетох това което ми написа мисля да не заслужава поне моето.

А пък какви са тези глупости: на Орешков му било писнало да чака, данеби да го вълнуват него резултатите??????!!!!!!!

А мене кво ме вълнуват резултатите на другите, а? Кажи ми кво ме греят? Мен ме интересува какво вади мойта кола!

Абе общо взето си голям нещастник.

Мухахаха... Кой го казва...
НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИИМАШ СИ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ХАРТИЯ!!!ДИСКА БЕШЕ ЗА ДА ПУБЛИКУВАМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ВСИЧКИ ТУК!!!А НЕ ДА ТИ СЕ МОЛЯТ ДА ИМ ГИ ДАДЕШ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Който иска да си ги поства. Всеки ги има на хартия.Аз имам просто "сканираните" фаелчета.Никой не ме е молил за нищо. Единствено Магнъм поиска JPG-то който си ги има и в 2-та вида.

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Направих уместна забележка а то кво стана.

Заради "амбицията" на един единствен от нас сега занимаваме всички с глупави препирни. :lol:

Айде да приключим.

Изводи всеки си направи.

Стига

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

То тука стана много сложно аз вземам страна на ОМБРЕ това е човека който ни закра до Орешков и който си направи труда да направи всичко останало ,а некви си всезнайковци да се ееее в ....... така че NO COMENT :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

То тука стана много сложно аз вземам страна на ОМБРЕ това е човека който ни закра до Орешков и който си направи труда да направи всичко останало ,а некви си всезнайковци да се ееее в ....... така че NO COMENT :lol:

Аз пък мога да ти кажа да си набиеш матрицата в дуп@рат@.Евала на Омбре, че се нагърби с организацията, но не не му прави чест да ми отговаря по тоя начин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Аз пък мога да ти кажа да си набиеш матрицата в дуп@рат@.Евала на Омбре, че се нагърби с организацията, но не не му прави чест да ми отговаря по тоя начин.
Мога да ти кажа само че като те видя ще ти смачкам и другото телевидвние.И тука няма майтап ако ти стиска ми се обади.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Мога да ти кажа само че като те видя ще ти смачкам и другото телевидвние.И тука няма майтап ако ти стиска ми се обади.
0887 390 851

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

0887 390 851
Звъня му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Предлагам на модераторите и администраторите да изтрият последните 10 поста сигурно които се написаха по тази тема :) Говорихме си за отношение по между ни и за какво ще си помислят новобранците във форума :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Разбрахме се точно е момчето.не е лошо да изтриете темата.иначе се излагаме.

Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Нека седи, да видят всички кой как се излага. Щото ни е ясно кой е... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Нека седи, да видят всички кой как се излага. Щото ни е ясно кой е... :lol:

Прав си. Нека ни се веят имената. Така ще ни четат.Поне ако не друго мога да кажа, че аз не отправям безпочвени обвинения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Прав си. Нека ни се веят имената. Така ще ни четат.Поне ако не друго мога да кажа, че аз не отправям безпочвени обвинения.

Аз не знам на тебе пьк кой ти е дал правото да се мешаш там кьдето много други с повече права не са го направили.Не смяташ ли че ако всеки от нас трьгне да си прави каквото му е кеф подбуден от детската си нетьрпеливост ще стане мазало.В тоя клуб си има управителен сьвет,който се занимава с тия вьпроси и доколкото си спомням ти не си в него.Без да ми се обиждаш маи е краино време да почнеш да мислиш кво правиш и след това да си носиш отговорност за постьпките.Това тука младежо не е като вкьщи, тате да носи и мама да меси.Винаги си прав и никога не признаваш чуждо мнение-сори ама не е така. :lol: Време е децата да пораснатАй са лека нощ че ми се доспа многоПропуснах да отбележа че онзи ден си изпуснал пьрвото място за най активен потребител Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

.Накрая ме изкарахте някакъв мушеник, лъжец и т.н.МЕРСИ!

я, "мушеник" да не произлиза от "муха" или става дума за "мошенник"? :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Аз не знам на тебе пьк кой ти е дал правото да се мешаш там кьдето много други с повече права не са го направили.Не смяташ ли че ако всеки от нас трьгне да си прави каквото му е кеф подбуден от детската си нетьрпеливост ще стане мазало.В тоя клуб си има управителен сьвет,който се занимава с тия вьпроси и доколкото си спомням ти не си в него.Без да ми се обиждаш маи е краино време да почнеш да мислиш кво правиш и след това да си носиш отговорност за постьпките.Това тука младежо не е като вкьщи, тате да носи и мама да меси.Винаги си прав и никога не признаваш чуждо мнение-сори ама не е така. :lol: Време е децата да пораснатАй са лека нощ че ми се доспа многоПропуснах да отбележа че онзи ден си изпуснал пьрвото място за най активен потребител
Фриско тва твойто мнение няма нищо общо с темата и/или спора. Прочетох много такива. 99 % съм сигурен, че не си я и чел.

Аз не знам на тебе пьк кой ти е дал правото да се мешаш там кьдето много други с повече права не са го направили.Не смяташ ли че ако всеки от нас трьгне да си прави каквото му е кеф подбуден от детската си нетьрпеливост ще стане мазало.

Къде да се мешам? Отидох да си зема 2 литра масло за скоростите.

В тоя клуб си има управителен сьвет,който се занимава с тия вьпроси и доколкото си спомням ти не си в него.

И съм доволен, че не съм във него. Но тоя оправителен съвет няма право да ме обижда и да ми отправя безпопочвени обвинения.

Без да ми се обиждаш маи е краино време да почнеш да мислиш кво правиш и след това да си носиш отговорност за постьпките.

Не ти се обиждам. Нося си отговорност за постъпките, но не и за това което не съм направил.

Това тука младежо не е като вкьщи, тате да носи и мама да меси.Винаги си прав и никога не признаваш чуждо мнение-сори ама не е така. :) Време е децата да пораснат

Не съм казал, че винаги съм прав? Зачитам и чуждото мнение стига да не е пълно с лъжи и измислици! А нали знаеш една лъжа повторена 100 пъти може да стане и истина.

Пропуснах да отбележа че онзи ден си изпуснал пьрвото място за най активен потребител

И ся кво? Да се изям от яд ли? Никога не ми е било целта. Мога както да пиша така и да не пиша в тоя форум. Поне се помагам до колкото мога, а не седа да пляскам безмислени топици. Можеби единсвтено в тая тема от тоя спор никой не печели, но след тия безпочвени нападки немога да не им отговоря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Парадоксе, аз както знаеш от доста време не те харесвам , нещо повече смятам те за нагло , тъпо и лъжливо копеле и съжалявам че навремето не изяде шамарите ! Обаче ако имаш поне малко мозък в тази глава, проумей че с постъпката си си разбразнил не един и двама ! Не може всички да са криви а ти прав. Затова след като вече си се издънил най-доброто и единственото ,което можеш да направиш е да се извиниш за некоректната си постъпка !

Редактирано от Stass

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Парадоксе, аз както знаеш от доста време не те харесвам , нещо пшовече смятам те за нагло , тъпо и лъжливо копеле и съжалявам че навремето не изяде шамарите  ! Обаче ако имаш поне малко мозък в тази глава, промей че с постъпката си си разбразнил не един и двама ! Не може всички да са криви а ти прав. Затова след като вече си се издънил  най-доброто и единственото ,което можеш да направиш е да се извиниш за некоректната си постъпка !

Докажи твърденията си! Това, че съм ти няприятен и се сдърпахме преди време не ме прави лъжец. Тая злобата те яде отвътре.Аз тебе за къф те смятам мисля да не е обекта на темата. Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Парадоксе, аз както знаеш от доста време не те харесвам , нещо пшовече смятам те за нагло , тъпо и лъжливо копеле и съжалявам че навремето не изяде шамарите  ! Обаче ако имаш поне малко мозък в тази глава, промей че с постъпката си си разбразнил не един и двама ! Не може всички да са криви а ти прав. Затова след като вече си се издънил  най-доброто и единственото ,което можеш да направиш е да се извиниш за некоректната си постъпка !

Докажи твърденията си! Това, че съм ти няприятен и се сдърпахме преди време не ме прави лъжец. Тая злобата те яде отвътре.Аз тебе за къф те смятам мисля да не е обекта на темата.
Парадоск,мислех да не се мешам, ама ти си много нагъл и наистина страшно дразниш хората.Аз на твое място бих се извинил, а не да се заяждам с всички наред. Или тук се опитваш да ни убедиш, че всички сме луди явно, а само ти си нормален и не разбираме за какво става на въпрос изобщо и говорим глупости. Аз нямам нищо против да ми публикуват и видят данните, но не говоря от името на ВСИЧКИ. Някой хора не биха желали и то си е ТЯХНО ПЕРСОНАЛНО ПРАВО!Честно да ти кажа не знам наистина как до сега някой не те е ошамарил! Защото много нагло отговаряш на всички, въпреки постъпката си и си готов с всеки да се зядеш. Ами постъпи като мъж, признай си, че си се насрал до ушите и се извини. Излез като мъж от ситуацията. Аз като гледам от страни ме хвана яд чак! Наистина колегите са много търпеливи и добри пичове да ти кажа! :lol: Аз още от самото начало разбрах и ми казаха, че данните МИ стават публично достояние само при мое желание, това се отнася за данните на всеки един от членовете на клуба и го разбрах с първият момент в който стъпих на срещата и започна дино денят в неделя. Това нещо го знаеше и ТИ!Иначе ми беше симпатичен, заради манията ти и желанието да напредваш и да правиш автомобилът ти по-бърз, за да биеш някоя и друга кола на Божурище. За да покажеш на другите, че Хонда са добри автомобили и за Рейсинг въпреки, че струва скъпо да се направят много бързи. От начало ми стана симпатичен. Но сега те смятам за едно лигаво леке, което въпреки грешката си не можа да стане и да признае като мъж грешката си и да се извини публично пред хората, които е засегнал. Ако проумееш какво ти казвам със сигурност ще спреш да се държиш така нагло и ще поправиш грешката си, като се извиниш на хората които си засегнал в случая и в бъдеще ще постъпваш така, че да си личи, че в главата си имаш поне малко мозък и няма да настройваш САМ хората срещу ТЕБ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Много отрицателна енергия се насъбра в тази тема :lol: ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Нека седи, да видят всички кой как се излага. Щото ни е ясно кой е... :cool:

няколко дни бях супер зает с изложение и не съм влизал изобщо в нета, но това което чета тук ми прави мноо кофти вчепетление :( ВИК, ИЗТРИЙ ТЕМАТА ЗА ДА НЕ СТАВАМЕ ЗА ПАСМЕШИЩЕ!!! ПЛИЙС!!!:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...