ivaivalito 8 #1 Публикувано 28 Май, 2007 Пи4ове сега пи6а от Бриуксел търса си хонда :Днес намерих една англии4анка 1.5 В Тек Е 1994 на 130000 км перфектна§ Вси4ко Без клима за 2500 евро: карана от ДиплоМат на Посолство:Има един проблем оба4е накрая бронятя е отка4ена иЗглежда вода4а е паднал най накрая до калника;Скъпа ли е и намира ли се тази 4аст :И какво схте кажете за Мотора D15Z3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 28 Май, 2007 ваааааааа човече недей така е на мен ми се вижда скъпа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
INTEGRA_R 0 #3 Отговорено 28 Май, 2007 и аз мисля 4е е малко скьпа.тук вьрвят около 2000евро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #4 Отговорено 28 Май, 2007 Скъпо за тази година без климатик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivaivalito 8 #5 Отговорено 28 Май, 2007 Скъпо за тази година без климатик ПИТАМ ДАЛИ СХТЕ СЕ ОПРАВИ БРОНЯТА А ЗА ЦЕНАТА НЕ СЕ ПРИТЕСНАВАМ ЗАСХТОТО СЪСТОЯНИЕТО И Е ПОВЕ4Е ОТ ПЕРФЕКТНО . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #6 Отговорено 28 Май, 2007 (Редактирано) Броня ще се намери на добра цена. Колата обаче е скъпичка. Имай в предвит, че докато си я докараш и оправиш всички документи и прехвърляници, ще ти дойде още по-скъпа. Намират се прфектни и за по-малко пари. Знам какво е да си харесаш накоя кола. Нощо неможе да те разубеди. Потърси все пак по-добра оферта. Редактирано 28 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове