Guest jamo #1 Публикувано 28 Май, 2007 (Редактирано) Хайде ся помагайте. Викам да минавам на нещо по-икономично и взех да се заглеждам по тези Сивици. Интересува ме как се държат на пътя , дали е удобен тоя скоростен лост на таблото , защото съм карал само ван и бус със скоростен лост на таблото. Въобще всякакви впечатления от тази кола. Най-много ме интересува разхода и возенето , че аман от бъбрекотрошачи. Ще съм много благодарен на всеки който сподели нещо за тази кола , най-вече хора които я притежават ще помогнат най-много надявам се. Благодаря предварително на всиЧки Редактирано 28 Май, 2007 от jamo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 28 Май, 2007 колега,аз карам такъв,но е седан.Много съм доволен от возия,от икономия 6,5/100,абе въоб6те голямя ма6ина.6то се отнася за тая с 5те врати само лоста на таблото я отли4ава,останалото е 6,а и е произведена в Англия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 28 Май, 2007 Седана е с обичйно разположение на лоста и таблото е доста красиво. Малко е по-височък от 5та и 6та генерация , но по-нисък от други коли в този клас. Окачването си е стегнатичко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #4 Отговорено 28 Май, 2007 Аз карам точно такава каквато си си наумил.Вози като всички останали в средния клас,стегнато но за мойте разбиране малко твърдо.На пътя е като залепена,добре се държи.Скоростния лост си е точно на местото,не му обръщаш внимание изобщо след 30 мин. каране на колата.Питай ако се сетиш нещо.минал съм 6000 км. с колата вече в БГ.Моята я продавам но не съм се разбързал,карям я временно докато изкочи Акорд Дизел или купувач.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=11238 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове