Guest dj_mi6o #1 Публикувано 26 Май, 2007 Имам гореща нужда от някой с D15Z1, но абсолютен сток вариянт ! Нуждая се от малко сравнение, за да разбера до колко ефективни са ми скромните промени!неизбежно е и след тестовете разбира се, които ще се сведат до няколко старта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 27 Май, 2007 Виктор не кара ли такава ? ама дали е сток господ знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #3 Отговорено 29 Май, 2007 няма ли някой който иска да направиме 2-3 теста за спорта? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #4 Отговорено 30 Май, 2007 Айде батка на линия съм! Колата не е в идеално състояние и няма кой знае какви подобрения почти е сток. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #5 Отговорено 30 Май, 2007 Подобрения: Спортен филтър, крайно спортно гърне, ааааа май съм отслабнал малко (по-лекичък съм станал). На въпроса кога да е след 18:30 делник а празник няма проблем, а на въпроса къде може и на булгарплод може и на божура може навсякъде кадето е безопасно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
opelgsi 0 #6 Отговорено 5 Юни, 2007 кои и с колко победи няма ли да напи6ете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
misho 50 #7 Отговорено 5 Юни, 2007 кои и с колко победи няма ли да напи6ете Нямахме време пък и не сме уто4нявали нищо, но на Националната ще ги излова един по един и ще ги моля,моля,моля..... да не прекаляваме с пиенето и мръвките Въпросът е не "кой кого" просто ми трябва база са сравнение, не съм 4овек който иска да се бие в гърдите, защото вси4ко колкото и да е малко като постижения е резлултат от помощта на други хора, било то със съвети, работа, информация и предложения!!!!Без приятели в този живот нищо не става, ееее и малко по малко и пари все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове