Jump to content
Guest georgivanov1

Въпрос4е

Recommended Posts

Guest georgivanov1
Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги,в4ера ми се похвали един приятел,4е си купил Кон4ерто 1,6 с фул екстри за този модел за 500 евро.4овека иска да знае дали цената е добра и колко върви този модел в БГ.Мисля,4е колата е 122 коня.но не съм сигурен.Порових малко и видях,4е моделите 1,6 са два,един-122коня,а другия-111 коня.На 1вия отзад пи6е 1.6i16,a на другия 1.6i,неговият е 1вия,колко коня е?

Редактирано от georgivanov1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Кончерто имат голяма разновидност от двигатели така че с тва което си написал за колата трудно някои ще ти каже колко коня.Дали е един вал дали е два вала,ако е два вала кои мотор е д16а8 или д16а9 или.............. Вижте номера на мотора и всичко ще преключи,не виждам да има нещо сложно да се види номера на мотора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Кончерто имат голяма разновидност от двигатели така че с тва което си написал за колата трудно някои ще ти каже колко коня.Дали е един вал дали е два вала,ако е два вала кои мотор е д16а8 или д16а9 или.............. Вижте номера на мотора и всичко ще преключи,не виждам да има нещо сложно да се види номера на мотора

Е тва не се сетих,6те го питам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а после просто провери в темата с двигатели на хонда колко коня е мотора ...

също така ако можеш ,разясни повечко за тоя B16W7 мотор дето го караш само в събота :D колко коня е и каква е главата ,че там не го намерих ... да не си объркал някоя буква ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1

Кон4ертото е д16а8,а как вървят в БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...