Guest georgivanov1 #1 Публикувано 26 Май, 2007 (Редактирано) Здравейте колеги,в4ера ми се похвали един приятел,4е си купил Кон4ерто 1,6 с фул екстри за този модел за 500 евро.4овека иска да знае дали цената е добра и колко върви този модел в БГ.Мисля,4е колата е 122 коня.но не съм сигурен.Порових малко и видях,4е моделите 1,6 са два,един-122коня,а другия-111 коня.На 1вия отзад пи6е 1.6i16,a на другия 1.6i,неговият е 1вия,колко коня е? Редактирано 26 Май, 2007 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #2 Отговорено 26 Май, 2007 Кончерто имат голяма разновидност от двигатели така че с тва което си написал за колата трудно някои ще ти каже колко коня.Дали е един вал дали е два вала,ако е два вала кои мотор е д16а8 или д16а9 или.............. Вижте номера на мотора и всичко ще преключи,не виждам да има нещо сложно да се види номера на мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #3 Отговорено 26 Май, 2007 Кончерто имат голяма разновидност от двигатели така че с тва което си написал за колата трудно някои ще ти каже колко коня.Дали е един вал дали е два вала,ако е два вала кои мотор е д16а8 или д16а9 или.............. Вижте номера на мотора и всичко ще преключи,не виждам да има нещо сложно да се види номера на мотораЕ тва не се сетих,6те го питам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 26 Май, 2007 а после просто провери в темата с двигатели на хонда колко коня е мотора ... също така ако можеш ,разясни повечко за тоя B16W7 мотор дето го караш само в събота колко коня е и каква е главата ,че там не го намерих ... да не си объркал някоя буква ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest georgivanov1 #5 Отговорено 27 Май, 2007 Кон4ертото е д16а8,а как вървят в БГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове