kyryl 1 #1 Публикувано 25 Май, 2007 Здравейте, днес се опитах да запаля колата както винаги, но в момента на завъртане на ключа всички лампи по таблото угаснах изключих от контакт и пак опитах започнаха да мъждукат и пак нищо ,през това време се чуваше ужасно жужене от релетата от ляво и от дясно на таблото.Стартера въобще не помръдва . Някой случайно да се е сблъсквал с такова нещо ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #2 Отговорено 25 Май, 2007 Звучи мми като на дефектирал акумолатор или много разреден. Можеш да провериш напрежението му и връзката с клемите му. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyryl 1 #3 Отговорено 25 Май, 2007 Дано да е това, ама днес я карах доста и нищо не забелязах .Възможно ли е да е натрупала грешки в компютъра /никога не го е правила/ и от това да става така , и ако е ДА как мога да ги изчистя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #4 Отговорено 25 Май, 2007 виж си клемите на акомулатора.когато не правят добра връзка го прави тоя проблем баш.още повече че и стартера ти е мълчал.....нема да се косиш-не е страшно.в най-лошия случай може да са по-дебелите кабели от кутията с бушоните при мотора към стартера ама се съмнявам ако не си барал там да се преебът.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #5 Отговорено 25 Май, 2007 (Редактирано) Дано да е това, ама днес я карах доста и нищо не забелязах .Възможно ли е да е натрупала грешки в компютъра /никога не го е правила/ и от това да става така , и ако е ДА как мога да ги изчистя?Добре де, не разбрах след като не е палила-как си я карал? За да жужи едно реле значи не му стига напрежението( под 10 волта е) защото колкото и слаба да е връзката някъде, напрежението ако е 12 волта е достатъчно да захрани поне релетата-те имат малка консумация. Опиши проблема по-подробно и ще помогнем с каквото можем Редактирано 25 Май, 2007 от chopper1969 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest agrip #6 Отговорено 25 Май, 2007 имах същия проблем от клемите на акомулатора е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #7 Отговорено 25 Май, 2007 Здравейте, днес се опитах да запаля колата както винаги, но в момента на завъртане на ключа всички лампи по таблото угаснах изключих от контакт и пак опитах започнаха да мъждукат и пак нищо ,през това време се чуваше ужасно жужене от релетата от ляво и от дясно на таблото.Стартера въобще не помръдва . Някой случайно да се е сблъсквал с такова нещо ? от клемите ще е ако си късметлия ... аз съм си така от доста време и не е ясно точно от къде е проблема , акомулатора ми е добър и нов , клемите са менени и това ми се случва понякога ... след време колата просто пали ... може да има нещо обще и с клемите на стартера , но това Johnyboy ще го види и ако не е ще ти кажа днес пак ми се случи и си бях забравил фаровете запалени за 5 мин ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kyryl #8 Отговорено 26 Май, 2007 Проблема е установен.Оказа се, че акумулатора е съвсем сух и даже се чудя как е палила преди това/като не гледам/ .Благодаря на всички които писаха в тази тема . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове