west bam 107 #1 Публикувано 25 Май, 2007 Вчера като изпраштахме един абитюрент до Парк хотел Москва видях много як тунингован прелют с невероятна музика после разбрах , че тая хонда била някаква рекламна на някакьв сервиз кадето се занимават предимно с музика и то само за хонди в Бькстоун но колицата е извьнземна Някой знае ли я тая кола аз си умрях от кеф направих е**ти и фотосесията на прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #2 Отговорено 25 Май, 2007 Вчера като изпраштахме един абитюрент до Парк хотел Москва видях много як тунингован прелют с невероятна музика после разбрах , че тая хонда била някаква рекламна на някакьв сервиз кадето се занимават предимно с музика и то само за хонди в Бькстоун но колицата е извьнземна Някой знае ли я тая кола аз си умрях от кеф направих е**ти и фотосесията на прелюда Дай и ние да я видим тая фотосесия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 25 Май, 2007 Ще гледам да сваля снимките невероятни са, някой не я ли е виждал тая хонда пьлна лудница е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 25 Май, 2007 (Редактирано) Аз пък го мернах в Ориндж Каунти. От него бяха провиснали цял грозд абитюрентки. Редактирано 25 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #5 Отговорено 25 Май, 2007 мисля че става въпрос за "Авител"един червен или вишнев цвят май беше Прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #6 Отговорено 25 Май, 2007 Да сигурно е той то друг такъв май няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 25 Май, 2007 да, на авител е. Виждал съм го отблизо, много яка кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #8 Отговорено 25 Май, 2007 Дайте да видим все пак де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #9 Отговорено 25 Май, 2007 Да не е този : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #10 Отговорено 26 Май, 2007 Мда Прелюда е на Авител. И е много добре пипнат. Собственика на сервиза има и невероятен Акоред купе американско изпълнение и двете коли са мнооооооого ама мноооого добри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #11 Отговорено 26 Май, 2007 Да сьщия е невероятен е да и имаше лепенки Авител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове