Jump to content
Guest Vaso

Много ли са 300000км.

Recommended Posts

Guest Vaso

За двигател 1.4i 16V 1992г. много ли са 300000км. или не?????;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

За двигател , 300 000 км. не са! Но 300 000 ;) км. са си 300 000 км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

доста са но не еболка за умирачка историята помни и доста повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Че тя мойта кола като я гледам сигурно е на толко. Дори зле стопанисвана пак няма да е зле...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Васо моята каручка е на реално около 400 000 км ;);) , на километража показжа 300 000 но при всички положвения едно 50 000 най - малко са скрити ;) и варви та пушек се вдига ;) Но е поддържана само с най-най , не са пестени средства за нищо. Но както знаеш всичко е много относително ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

За двигател , 300 000 км. не са! Но 300 000 ;) км. са си 300 000 км.

братле това са МНОГО километри. дори и за дбреподдържан автомобил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Боги,Ако половината са на магистрала и е дабре поддържана колата , а не ряз до дъно и градско, са нищо 300 000 км. На твойто и мойто каране са адски много , направо не достижими! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Благодаря ви за инфото. Но аз така или иначе още се чудя дали си заслужава да взема такава кола карана в Германия на реални 285000 без сервизна книжка произведена 1992г. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Благодаря ви за инфото. Но аз така или иначе още се чудя дали си заслужава да взема такава кола карана в Германия на реални 285000 без сервизна книжка произведена 1992г. :hondarulez:

После като се чудиш какво да правиш ZC-ката ... не се чуди!Моята е на точно толкова като тази 1.4 но вече смръква по малко масълце.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

За двигател , 300 000 км. не са! Но 300 000 :hondarulez:  км. са си 300 000 км.

братле това са МНОГО километри. дори и за дбреподдържан автомобил
Както знаем за хонда не са особено много и смятам хонда да превъзхожда мерцедес , а вчера прочетох за мерцедеса на някакъв гръцки бакшиш , който навъртял със 240 д 6,500 000 км!Производителя прибрал колата в музея и му подарили чисто нова!Та пожелавам на всеки хондист да му приберат колата за голям пробег и да му подарят чисто нова, при това по негово желание за модела!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

1.4i 16V 1992г.

Сивик от 1992-а година (т.е. говорим за 5-ата генерация - 1991-1995-а година модел) с 1.4 литров мотор - такова животно НЯМА !!!

Относно рекорда на Мерцедеса - четете ТУК !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Цитат (Vaso @ Sep 27 2004, 12:18 PM) Благодаря ви за инфото.Но аз така или иначе още се чудя дали си заслужава да взема такава кола карана в Германия на реални 285000 без сервизна книжка произведена 1992г.  После като се чудиш какво да правиш ZC-ката ... не се чуди!Моята е на точно толкова като тази 1.4 но вече смръква по малко масълце.

Иво и ти недей се чуди какво да правиш после с EW4-та :):D:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

1.4i 16V 1992г.

Сивик от 1992-а година (т.е. говорим за 5-ата генерация - 1991-1995-а година модел) с 1.4 литров мотор - такова животно НЯМА !!!

Относно рекорда на Мерцедеса - четете ТУК !

недей си трая, ми кажи на хората на колко е твоята балада, и как върви като щура :hondarulez: Мисля, че не са много, но не са и малко. Зависи как е карана. Поне това е моето мнение.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

недей си трая, ми кажи на хората на колко е твоята балада, и как върви като щура

Моята е на 320 000км (реално погледнато, за кола на почти 18 години НЕ са никак много) с едно единствено разтваряне на мотор (ПОВОДЪТ) и АКО НЕ беше станал гафа, да се скъса ангренажния ремък - този мотор щеше да изкара още ДЪЪЪЪЛГО време БЕЗ да се пипа по него ;) Но каквото било - било ;) Така или иначе и преди и сега е СУПЕР :D Даже сега СЛЕД като се смениха клапаните върви още повече :hondarulez:Иначе - върви си кошлето, не е като да НЕ върви :D:):D Е, то по принцип (а и дефакто ;) ) си зависи от това колко му е тежък крака на човек (...или по-скоро колко няма акъл де...).... но все пак - бива :D Иначе:

Зависи как е карана

...прав си, МНОГО зависи как е карана. Най-вероятно - АКО винаги така е карана както Аз я карам СЕГА, надали е щяла да издържи досега :D:D;) При положение че е с ОРИГИНАЛЕН СЪЕДИНИТЕЛ (да се надяваме да си остане такъв още дълго време ;) ) - това говори много. А, като че ли и КЪСМЕТЪТ е много важен фактор, колкото и НЕсериозно да звучи ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

А бе фенове аз с мойта кола ще се пенсионирам просто се мъча да намеря нещо свестно за майката ама наааа няма харесах едно Кончерто после Сивик и не стааа ако може нещо до 3.500лв. и да е читаво казвайте. Аз вече брадясах.Пък малко останма да правя освещавне на къщата и ще ви събера всички.Бат Викторе една иимот иконка с по----голяма брада ще свърши чудесна работа.Не , че не съм си метълче ама. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Една балада 1,3 86г. Кърпиш и стягаш за 1500 и я плящяш 1500 и спи за дълго време.Това няма разбиване.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Една балада 1,3 86г. Кърпиш и стягаш за 1500 и я плящяш 1500 и спи за дълго време.Това няма разбиване.

Бе нещо по-ново ми се ще. :hondarulez:Иначе,че са здрави здрави са. Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

а вчера прочетох за мерцедеса на някакъв гръцки бакшиш , който навъртял със 240 д 6,500 000 км!

Ебаси мамата, тези дет съм ги виждал тук в БГ са издишали много, ама много преди това. А на един съсед зимата нема палене. Тоя си е направо герой, кво е правил с този автомобил :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Сменил е 3 мотора като не броим ремонтите...Е то в гърция се е лято...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Сменил е 3 мотора като не броим ремонтите...Е то в гърция се е лято...

Тогава не се брои за рекорд :hondarulez: Чел съм и за акорди в Щатите дето са им навъртали по 1 000 000 мили и са без основен ремонт, а на тези километри вече вероятно ще са за правене де. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

Honda Civic Coupe '95210 000km. реални + сервизна книжка.На всеки 10 000 има печат от сервиза на хонда.Омбре отвори капака, погледна вътре и ......"нямаш проблеми - като нова е!"Може и да е късмет, от Италия е, но явно човека я е поддържал.То понеже и аз съм малко маняк, също я поддържам. Та и да чукне 500 000км. все ще си е същата. Но явно зависи как е карана колата за тези 300 000км.Оглеждай внимателно и купувай само Хонда :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Напоследък видях доста читави автомобили вкарани от Италия, значи и там е като тук има си мърлячи и хора дето си гледат автомобилите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Колегата кара английска. Колата е от италия и като я взе , технически изглеждаше на токущо купен автомобил. Това са митове и легенди за италия. Някой видял една сдухна и айде всичките са такива. В тоя ред на мисли, вече два такива сивика англ. 5-6 генерация виждам с отлепен таван т. е. парцала само, дръжките им се чупят лесно и фаровете им пожълтяват щот са пластмасови отгоре. Но ражда НЯМА ИЗОБЩО! Та за тия три неща, които англичанина ги е измислил и се е потрудил, не са добри но и поносими и лесни за отстраняване. Има два варианта на англичанки. Едните са със фейслифт отпред и са по яки според мен. Аз бих предпочел англичанка пред гнил японец. :D Но това не важи за сивик купе 6 генерация. Англичанката си е подобрен вариант на 5 генерация.ПП а и още нещо, те са на по- малко километри и години от японските 5-та ген. а и по-евтини.

Редактирано от Mark Antoniy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

сивика англ...ражда НЯМА ИЗОБЩО!...

Не е така бате :D Просто... все още са сравнително "млади" - изчакай още 3 - 4 години и ще видиш как ще цъфнат и те - типична Хонда си е по отношение на качество на ламарини, антикорозионна обработка и т.н., т.е. НЕ добро качество !!! Аз лично съм виждал вече НЯКОЛКО Англииски Сивика които си имат корозия по задните вежди :D - типично за Хонда :D А иначе си прав - Англиските Сивик 5 врати Хечбек си е подобрена 5-а генерация, но излиза чак краят на 1994-а година и го водят че е към 6-а генерация; някои дори го водят че е нещо като "междинен модел" - между 5-а и 6-а генерация..... Ама карай :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...