Vladi Jo 7 #1 Публикувано 30 Януари, 2021 (Редактирано) Малко предистория - притежавам Сивик 6 генерация, 99 год., 1.4 is, 90 k.s, бензин и двигател D14Z4. Преди 3 месеца си купих от магазин в София външно каре на Meyle по VIN номера ми. Лошото е, че днес чак ми остана време да го сменя при майстора, но се оказа, че вътрешният диаметър е по-малък и не може да влезе в полуоската. В кутията има всичко - маншон, карето, гайка, две скоби и едно пликче, предполагам със смазката. Не съм търговец и за съжаление не разбирам особено от части и не мога да кажа със сигурност на кой модел ще стане това каре - иначе на външен вид изглеждаха еднакви. Понеже за първи път сменям каре, чак сега преброих зъбците на полуоската ми и се оказа, че са 32, а вътрешните канали на карето са 28. Ще го пратя по Еконт с опция преглед, но иначе карето е чисто ново и е в безупречно състояние. От София съм и може и лично предаване. Не ми позволява да кача повече снимки от 8 MB, но имам доста и мога да Ви изпратя на вайбър. За всякакви други въпроси оставам на разположение. Цената е 60 лева. Поздрави Редактирано 30 Януари, 2021 от Vladi Jo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladi Jo 7 #2 Отговорено 18 Май, 2021 Нова цена - 50 лева Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове