Jump to content
The PitBull

ПРИЗИВ към Всички Фенове на Лубимата ни марка

Recommended Posts

С Настъпването на Лятото и Горещите Сланчеви дни.Любимите ни коли със своята Паргавина и динамика предразполагат кам натискането на педала.Дали да изпитаме за сетен път удоволствието от ускорението или да се похвалим на приател и изфукаме?Несъзнателно се подаваме на Дяволското изкушение да натиснем педала до долу Без да Усъзнаваме,че сме в ГРЪДА,НА ЗАВОЙ С ОБРАТЕН ВИРАЖ ИЛИ НА НАМОКРЕНА НАСТИЛКА(прав участък) от току що прерамял даждец.!!! ИСКРЕНО ВИ УМОЛЯВАМ НЕКА ПОНЕ В ГРАДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА !!! и не се изкушаваме.Повода за таз молба е току що станала злополука в Градинката,алеята на кв.Чаика във Варна с подобен автомобил кат нашите.Млади пишлемета(18-19г.) ОСЪКАТИХА МОМЧЕ на около 25г. тръгнало за Работа.МОМЧЕТО Е РАЗДРОБЕНО ОТ КРЪСТА НАДОЛУ.КОЛАТА Е С РАЗМАЗАНА ЦЯЛА ПРЕДНИЦА.ПРАВА АЛЕЯ ? ВНЕЗАПНО ИЗНИКНАЛ ПЕШЕХОДЕЦ ? ВИСОКА СКОРОСТ ? СПИРАЧЕН ПЪТ ?!!! СЛОЖЕТЕ НАМОРНИКА, ДРЪЖТЕ ИЗКЪСО ЗВЯРА КОЙТО КАРАТЕ, ВКЛ.ОГРАНИЧИТЕЛЯ В ГРАДА !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Много жалко за момчето. Дано се оправи дори и инвалид за цял живот. Лошото е че понякога не се замисляме за начина по който караме, и от това страдат невинни хора. Нека се присъединя към призива. Карайте умно, мислете с три хода напред, мислете вместо другите, спазвайте ограничението. !!!

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз се присьединявам кьм вас.трябва да сме по разумни на пьтя и да мислим какво правиме,защото може да пострадаме ние или някои невинен 4овек.И НИКОГА ДА НЕ КАРАМЕ ПИЛИ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз подкрепям призива с две ръце,трябва да бъдем готови да поемем отговорността.Все пак караме автомобили с "гореща кръв".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

От все сърце подкрепям безопасността по пътищата, но за Бога колега, научи се да пишеш на български!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

От все сърце подкрепям безопасността по пътищата, но за Бога колега, научи се да пишеш на български!

развали момента ... :offtopic: и аз съм за ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Първото правило на американските морски пехотинци е : Не си въобразявай ! . Защото често след като е стана белята човек казва .. ама аз защото си помислих това .. реших че ще стане онова .... затова не си въобразявай . Ако нещо може да се обърка - то се обърква . Бавно и спокойно .. за бързото си има писти :offtopic: . Със здраве на всички ... дано да се оправи момчето

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_alex_

Абсолютно подкрепям призива! В града всичко може да се случи и винаги става това , което не очакваш. За себе си ние поемаме риска,но можем ли да решаваме и за другите, които са по това време на пътя? Нека се радваме на мощността на автомобилите си на места, които са по-обезопасени - на магистралите или на писти и полигони.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям те колега the pit bull, трябва да се позамислиме много добре защото без война се изтрепахме по пьтищата с нерзумното си каране ХОРА КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО !!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Еди Ведър

....дано не си останем само с обещанията за разумно каране,че понякога ни хващат бесовете и ставаме агресивни(признавам,че понякога аз съм такъв),май е нужно често да има такива хора да пускат подобни теми,че бързо збравяме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda_Civic_LSI_1.5_16V

Колеги искам и аз да добавя,че колите ни наистина са си доста добри и красиви,но не се подавайте на изкушението да си позволявате своеволия из градове,села и т.н.Нека докажем на всички,че ние членовете на най-добрата марка(поне според мен) сме едни от здравомислещите хора на Република България и умеем да караме РАЗУМНО.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имаше наскоро идея във всички фен клубове да се напукат такива теми, та поне феновете да се позамислят малко - най-вече номера според мен е самият ти да караш разумно, а не само да призоваваш и после като седнеш зад волана.... :thumbs1: да се ядосваш че някой те минал или си се прецакал. АЙДЕ И ДА КАРАМЕ ПО ВНИМАТЕЛНО!!!

Има ли нещо нередно, ако редовно побутваме тази тема горе. Все някой ще я прегледа и поне за следващия час ще бъде по-разумен.Днес един "сладур" за по-малко от 10 секунди пред очите ми направи три (поне три) нарушения, като за едното някъде другаде по света просто биха го пратили на безплатна храна за дълго време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

колкото и да се правиме тука на примерни... няма как да не се искуши човек ... просто да го правиме на места кадето... не застрашаваме другите по-край нас айде умната ако не русата ама по рядко да караме в лютеницата из града....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ако можех,поне по-един час да взема по-един от вас ,като съм на работа ,ще се учудите какви улигофрени са по пътищата :lol: Вече не се учудвам от нищо,защото много съм се нагледал на какво ли не :D ,за съжаление простаците не намаляват ,а се увеличават :D Всеки келеш с на баща си колата,се прави на велик,а като го вадя от колата ,прегърнала някое дърво.............."Ма кво стана ,тя колата,той оня ма засече,................то май ми липсват първите 7 години :D "Само Туранаги!!!!Хайде че се запалих и опозицията пак ще ме оплюе :lol:

:afro: Съгласен съм с теб за келешите! :lol: Редактирано от sCoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В града рядко натискам , но въпреки това признавам че на моменти се поддавам когато ми кипне от някой идиот .... и май и аз се присъединявам към идиотщината. Обещавам да карам по-внимателно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

тъпото е че колкото по внимателно караш и спазваш знаци и органичения толкова по голяма вазможност има някои да те упука м.... си е е.... по улиците пазете се колко можете повече и тва е но определено поне аз сам с такова впечатление по добре да се изнасяш максимално барзо и с някоя и друга глупост ..... :afro:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте колеги

Напълно съм съгласен с това, че трябва да шофираме по- внимателно.

Лично аз имах малак инцидент по моя вина (при надминаване навлязох в локва с вода, колата поднесе и се ударих странично в колата, която подминавах- за щастие без никакви пострадали и с малко изкривени ламарини).

Благодаря на човека в другата кола(от Чирпан) оказа се много разбран, и направихме само двустранен протокол за пред застрахователите :)

Колеги, това може да се случи на всеки поради някакви обстоятелства, никой не е застрахован

Човек трябва да се съобразява със всичко, дори с настроението си когато шофира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...