micro 1 #1 Публикувано 22 Май, 2007 (Редактирано) http://joost.com/download/От тук си дърпате програматаUsername: markiesPassword: dazv5mcИнсталирате и се наслаждавате на музика,филми ( игрални,серии,документални и др.),ХХL,Няма да съжаляватеПоне при мен върви без да насича и добра картина Редактирано 22 Май, 2007 от micro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #2 Отговорено 22 Май, 2007 Супер яко е тва ... обаче при мен е сеч. ..не знам ти с ква връзка си за да върви гладко ! Все пак мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 22 Май, 2007 При мен нещо не ърбайта паса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest fen #4 Отговорено 22 Май, 2007 И аз немога да се логна , нещо паролите не стават. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #5 Отговорено 22 Май, 2007 И аз немога да се логна , нещо паролите не стават.ами ако има някой логнат в момента, сигурно проверява по IP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest micro #6 Отговорено 22 Май, 2007 (Редактирано) Предполагам че ако има някой логнат другите няма как да гледат с тези паролиНямам наблюдение дали сменят фаиловете защото я гледам от вчераТова е бъдещето на телевизиятаДано е по евтино от сателита изключая другия метод ш.....г Редактирано 22 Май, 2007 от micro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kicko 6 #7 Отговорено 22 Май, 2007 абонамента става с покана - ти от къде се сдоби ?провери можеш ли да изпращаш покани на други потребители и давай насам, аз отдавна си търся, предполагам че имаш доста приятели на които да пратиш първо, ама ако останат и за непознати хора - нареждам се на опашката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kicko #8 Отговорено 22 Май, 2007 малко ъпдейт:името и паролата ги е пуснал собственика им с цел който иска да може да влезне и да си изпрати сам на своя email покана и после да излезне за да може и други да го ползват този акаунт, това си забравил да го уточнишиначе, който иска програмата, да пусне сърч в гугъл за JoostSetup-FriendsEdition.exeили да пробва този линк (като му коригира началото)hxxs://downloads.joost.com/downloads/JoostSetup-FriendsEdition.exeсъщо така, тук hxxps://joost.com/presents/gigaom-newteevee/ може да си пратиш сам на себе си покана, при един приятел стана, при мен не стана, но той ми даде exe-то, каза че като го инсталирам може от него да си направя акаунт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #9 Отговорено 22 Май, 2007 Я пробвайте на IPTVпри мен се гледа перфектно дори при голяма резолюция! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eddy 214 #10 Отговорено 23 Май, 2007 Я пробвайте на IPTVпри мен се гледа перфектно дори при голяма резолюция! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове