Guest ma4o #41 Отговорено 24 Септември, 2004 добре дошла и от мен това е марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #42 Отговорено 25 Септември, 2004 Ако е от 1985-а година примерно, ще е с EW3 мотор който е БЕЗ катализатор.и black merry е със EW3 ... нека и е лошо ;) бате Санде на всяко гърне мерудияп.п. ще взема да домъкна и на мери CRX-a да го премерим и него на диното, да стане ясно веднъж за винаги има ли разлика между EW3 и EW4 или не, кой е 90 и кой е 100 коня и т.н.п.п.п. ха - ето защо на black merry CRX-а изключва на 6500 а моя и на боги на 7200 оборота! Не е като да нямат разлики... Викторчо ще ме бие, но немога да си помогнаЕВ3 и ЕВ4 са доста различни двигатели както разбрах вчера в Хонда тиа хора драги ми Магнумчо такива коли като наще не са виждали, исказването беше нещо подобно на ЕЙ ТАКОВА ЖИВОТНО НЕМА, та приателю разликата не е само в катализатора, смукателния колектор нема нищо общо вакуум контрола (ПРОКЛЕТАТА черна кутия я няма) също както следва и компютъра е много различен, има и други но ще ме бият та стига вече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX #43 Отговорено 25 Септември, 2004 Много поздрави на сестричките ти.И не се праи много с тая твоя черна баба.Има една черна стрела в кв.Левски. тя направо ще те разкаса .Много поздрави на мажлето ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #44 Отговорено 27 Септември, 2004 Добре дошла И само така със CRX-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sanders #45 Отговорено 27 Септември, 2004 Добре дошла в обществото на полунормалните ! не съм чел всичко , но от прочетеното придобивам впечатление , че би било добре хондата ти да е червена , та ако се засечем двама нахални хондисти на някой светофар поне да си поръчваме боя и за двете коли хи хи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #46 Отговорено 27 Септември, 2004 Здрасти и на теб,да за техен ужас наистина като се има предвид , че карам по бързичко отколкото трябва и съм доста нахална по столичните кръстовища- да му мислят ! Апропо, ти да не караш един червен сивик седан , 5-та генерация и да си с руса къдрава коса ? защото тази сутрин едан доста нахална шофьорка се опита да ми вземе предимството ,но добре че се осъзна на време да си спаси десния преден калник :-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #47 Отговорено 27 Септември, 2004 Здрасти и на теб,да за техен ужас наистина като се има предвид , че карам по бързичко отколкото трябва и съм доста нахална по столичните кръстовища- да му мислят !Апропо, ти да не караш един червен сивик седан , 5-та генерация и да си с руса къдрава коса ? защото тази сутрин едан доста нахална шофьорка се опита да ми вземе предимството ,но добре че се осъзна на време да си спаси десния преден калник :-) Да, тя е ! Ма не кара червен Сивик, а черен CRX и не е 5-та генерация, а 1-ва Извиняваи, но не можах да се въздържа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #48 Отговорено 27 Септември, 2004 [Да, тя е ! Ма не кара червен Сивик, а черен CRX и не е 5-та генерация, а 1-ва Извиняваи, но не можах да се въздържа Щом брат Стефо го казва значи е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #49 Отговорено 28 Септември, 2004 Да, тя е ! Ма не кара червен Сивик, а черен CRX и не е 5-та генерация, а 1-ва Извиняваи, но не можах да се въздържа еех, остарявам и все повече недовиждам -вече не мога да различа червен седан от черен CRX. ДОбре че все още мазките вътре различавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #50 Отговорено 28 Септември, 2004 еех, остарявам и все повече недовиждам -вече не мога да различа червен седан от черен CRX. ДОбре че все още мазките вътре различавам Бе не си остарял толкова, щом различаваш мацките в колите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове