ageorev1 23 #1 Публикувано 7 Декември, 2020 Здравейте Колеги!През почивните дни, си монтирах инфо-теймънт уред от китайският производител Coho, модел S3 6GB Rom и 128 GB RAM.Гимнастиката ми отне общо 6 часа, поради фактът, че никога не бях се занимавал с подобен спорт.Реално може и за 2часа.Имам няколко въпроса, към по-компетентните във форума :1. За да започна убочение, на бутоните, на кормилото, ми е нужен бутон, за комуникация???2. При монтажа, на китайчето, направих късо съединение, което бутна бушон номер 18, от тези при педалите.Веднага го смених и всичко си беше ок, с изключение на грешката която ми светна, на таблото, за Air Bags и проверка на системата.3. Микрофонът, го сложих, под огледалото, за обратно виждане, а ми се ще, да го монтирам в приготвените, за целта пространство, зад плафоните.Ако някой има опит, бих се радвал, да го сподели.4. GPS и 4G антените къде е най-добре, да се лепнат?GPS-а го сложих под поставите, за чаши, а 4G антената, на предното стъкло в ляво, долу.5. Камерата за задно виждане е ясна, но камерата, за отпред се вгражда в емблемата.От къде минава окабеляването?Благодаря предварително! Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ageorev1 23 #2 Отговорено 7 Декември, 2020 Здравейте Колеги!През почивните дни, си монтирах инфо-теймънт уред от китайският производител Coho, модел S3 6GB Rom и 128 GB RAM.Гимнастиката ми отне общо 6 часа, поради фактът, че никога не бях се занимавал с подобен спорт.Реално може и за 2часа.Имам няколко въпроса, към по-компетентните във форума :1. За да започна убочение, на бутоните, на кормилото, ми е нужен бутон, за комуникация???2. При монтажа, на китайчето, направих късо съединение, което бутна бушон номер 18, от тези при педалите.Веднага го смених и всичко си беше ок, с изключение на грешката която ми светна, на таблото, за Air Bags и проверка на системата.3. Микрофонът, го сложих, под огледалото, за обратно виждане, а ми се ще, да го монтирам в приготвените, за целта пространство, зад плафоните.Ако някой има опит, бих се радвал, да го сподели.4. GPS и 4G антените къде е най-добре, да се лепнат?GPS-а го сложих под поставите, за чаши, а 4G антената, на предното стъкло в ляво, долу.5. Камерата за задно виждане е ясна, но камерата, за отпред се вгражда в емблемата.От къде минава окабеляването?Благодаря предварително! Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forums.hondabg.com/topic/114125-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/&share_tid=114125&share_fid=90658&share_type=t&link_source=appИзпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове