Shotgun 0 #1 Публикувано 4 Декември, 2020 Здравейте, Със застудяване на времето , сутрин при палене се чува странно жужене в купето.Може ли някой да ми препоръча сервиз за ремонт на стартер в Пловдив.Колата е Honda CRV3 2.0 150к.с. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bai_Georgi 47 #2 Отговорено 11 Декември, 2020 Здравей, колега. През годините са ми препоръчвали две места. На едното лично съм ползвал услугите - намира се след строителен хипермаркет Рила, после завиваш в дъното надясно и търсиш Алфа сот, гуми Райчев и пункт за ГТП. Точно на гърба на ГТП-то е сервизът, а момчето се казва Кристиан. Второто препоръчано място е на рогошко шосе преди моста, а човекът се казва Сурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 17 #3 Отговорено 28 Декември, 2020 Аз не съм от пловдив и не мога да ти препоръчам сервиз. Но мога да ти споделя опит със свалянето му. Имах същия проблем при първото палене в студени дни се чуваше този шум. Причината беше в бендикса. На много гадно място са го сложили стартера на тоя двигател R20. Достъп има отдолу под колата, но трябва да се свали и дясната гума.Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове