Jump to content
Guest Tino

Хонда среща в Пловдив

Recommended Posts

Guest Tino

Еми мисля че нещо такова никога не е имало в Пловдив , та реших че е време да вземем да се организираме и да направим една сбирка , която ще бъде превърната в " ритуал " за напред :):(:D В темата ще се обсади коя дата да бъде , къде и в колко чеса :angry: За място предлагам да е полигона до гребната база , ден разбира се събота или неделя , дати много 25-26 ; 2-3 ; 9-10 , часът ще остане на договаряне :D:D

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CarmanF1

Става аз съм много навит. :D Предлагам да бъде на 9-10

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не съм сигурен за 9-10ти дали ще мога,но ако искате сега на 2-3ти (събота или неделя) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Предлагам да бъде на 9-10

9-10ти нали са динодни? Само напомням, някой от Пловдив ще идва ли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CarmanF1

тази седмица аз няма да мога.За Неделя може и да измисля нещо,но не е сигурно.Всъщност аз кви глупости нареждам,ТА аз съм без книжка до 21.10.Обаче ако организирате няква поста мога да се задоволя и с ролята на кибик, поне за сега.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Предлагам да бъде на 9-10

9-10ти нали са динодни? Само напомням, някой от Пловдив ще идва ли?
аз мисля да ходя,но още не съм сигурен в програмата си :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Цитат (Magnum @ Sep 30 2004, 04:02 PM) Цитат (CarmanF1 @ Sep 30 2004, 04:53 PM) Предлагам да бъде на 9-10  9-10ти нали са динодни? Само напомням, някой от Пловдив ще идва ли?  аз мисля да ходя,но още не съм сигурен в програмата си 

И аз така :D И финансите трябва да видим как са :D А за среща в Пловдив , когато кажете , но така като е тръгнало ще е след динодните,ама да видим , че ако диноден-а за някой е събота,то в неделя ще е яко :D Казвайте :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Quiksilver

Трябва да еслед 9-10 нали има динотест тогава. Пловдив е супер харесвам този град.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Обявявам дата за срещата 17 . 10 , часът , не знам но си мисля че 12 - 13 е подходящо време , мястото полигона на гребната база ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

фенове и аз съм навитак.хем 6те видите о6те една нова hondelka в градазна4и дата е 17.10 на полигона .сега само кажете час? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

и аз ще мина ако не съм продал хондата още, но за среща на клуба в Пловдив съм За

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Темата е вече закачена горе. :rolleyes:Току що се връщам от Пловдив, прекарах два дена там и видях само един сивик и два джаза от старите. Бива ли такова нещо, вземете се стегнете, ей! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:fun: ....ми ако си ги търсил по баровете... :D имаме си телефони,знаеш!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vti

здравейте пичове!как да няма хонди в Пловдив, като само нашата бригада сме вече 3 броя.и аз съм ЗА събиране на 17.10 на полигона!!!само да не забравите ей!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

Утре ще патувам и ако не се върна до неделя ,ще полудея!Фенове ако дойда ще взема и камера ,за да имаме нещичко за спомен.HONDAAAAAA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Здравейте, хъшове! Последно срещата остава за неделя ( 17.10.2004г. ) 12-13 часа...НАЛИ?Имам само един въпрос! Как да стигна до въпросния полигон ? ( лесно ще се добера до тунела под Пощата...а оттам ? ) П.С. Аааа да не забравя да питам дали ще има преспиване, че някой може да прекали с биричката ? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

The Fastest еми ще си оговорим среща двамата и ще се те закарам дотам :dry: А за преспиването , не знам , ако искаш мога да разпитам в някое хотелче на прилична цена,но не знам какво е прилична цена за тебе :blink: Пиши на лично телефона си и останалото :dry:

12 30 Начало на срещата

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Radku нещо не мога да ти отворя страницата , но ако не знаеш ще се оговорим да кажем да се срещнем на панаира и от там към полигона-0899963672 ми е телефона звънкай ако има нещо :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

говорим за големият учебен полигон с нахвърляните по него гуми, а не малкият паркинг между гребната и балона,нали :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Тъкмо си мислех че тая среща няма да се сътой но явно ще има посетители :) аз не обичам да :rolleyes: ама щом е за общотото благо ще пийна една :lol: Пък и нали за първи път ще присъствам на Хонда Среща

Мисля че го знам големия полигон до стадиона а ако не е тоя за който се сещам ....

А ве,Ще ви намеря едва ли ще има друго място на гребната където са се събрали много хонди :D .

аре до 12:30 утре

P.S. Ако идва някой от София с тенискинека да донесе една бяла и за мен. Размер L

Редактирано от radku

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Значи за тези които не знаят точно къде се намира полигона , със the fastest сме си оговорили среща срещу Панаира ( спирката ) в 12 , така че идвайте , оставил съм си телефона ако има нещо :D За лепенки и фанелки .... :) съжалявам нито едното нито другото :lol: По нататък :rolleyes:

говорим за големият учебен полигон с нахвърляните по него гуми, а не малкият паркинг между гребната и балона,нали

Големия разбира се ;) Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
:lol: най-после и първата пловдивска среща стана факт !!!:) събрахме се 12 хонди (поне до толкова изброих до кръчмата), число което надмина и най-смелите ми очаквания като за първи път :D очакваме тази вечер и снимки от Тино :rolleyes: замалко не отпрашихме за срещата в София, но доста позакъсняхме със събирането на полигона ;) но някоя следваща сбирка и това може да стане ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

И ето хора очакваните снимки ;) Срещата мина непредсказуемо , имаше коли от 1986 ( Моята сладурана разбира се ) и такива които са продадени едвна 25 Септември тази година :D Но айде да започвам със снимките :P

Публикувано изображение

Какво ли е това сладурче :lol: май е сивик 5г .... :rolleyes:

Публикувано изображение

Даааа , ама не :D CRX Del Sol - че с двигател също на сивик 5г 1.5 90 кончета ;)

Ами това :DПубликувано изображение

Най-новото попълнение в клуба ( ново като месеци или седмици на колата :D )

Публикувано изображение

Имахме и моторче , е не е Хонда но е японско братче

Публикувано изображение

И ние в Пловдив си имаме VT-i - ка , която имах късмета да подкарам :P само тези които са подкарвали такова животно знаят какво е :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Eто и общи снимки на полигона , колите там са 10 , но после дойдоха още към 3 коли Ето я

и още една

След това бяхме в едно ресторантче , където правихме всичко останало , освен да ядем и пием :D;)

Публикувано изображение

Гледахме снимки от Юндула

Ето и снимка как изглежда отвътре ресторантчето

Публикувано изображение

Слушахме музичка ;);)

Тествахме колите , обменяхме опит и един куп неща още :) Мина много добре срещата и не предполагах че ще се съберем толкова коли.Имаше фенове които те първа ще влезнат във форума :) За съжеление нямахме лепенки да раздаваме , но следващия път , компенсирахме с химикалки :D

Също така имаше една жена която случайно минаваше от там и при наличието на толкова много хонди на една място се заинтересува какво има , еее оказа се още една фенка на Хонда , върла фенка която страшно се развалнува че съществува клуб и че се правят такива сабирания :):) Също така имаше много запалени момчета на марката , които открито предложиха не през месеца по една среща , а ВСЯКА седмица по една :D:D;) така че да заформяме следващата ;):P;)

П.П.Съжелявам за не доброто качество на снимките , но всичко стана много набързо ;) следващия път повече ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Големи благодарности и на Tino, който незнайно откъде намери Фотоапарат...:huh: П.С. И шкембето не беше никак лошо...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

браво, гледам добра срещичка сте заформили.поздравления

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Големи благодарности и на Tino, който незнайно откъде намери Фотоапарат...:) П.С. И шкембето не беше никак лошо...

благодарности и че даде инициативата за срещата :) че то нещо докато потръгне,си иска ръчкане :huh: Бенджи,що не дойдохте ямболци бре? и Кико се изложи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Айде хора,другата седмица въпросните тенески ще са готови :) най-накрая :dry: Та дайте да организираме среща , че най-лесно да ги раздадем , на поръчалите си и разбира се на такива които искат ;) Колегите от София също ще я организират в Неделя , та си мисля това което си го мислехме миналата среща да вземем да го нарпавим тази,а именно масово посещение и на срещата в София :P Но , дайте първо да поразсъждаваме и тогава , че знаем какви климатични условия ще има и ще ни предостави времето :( Значи срещата официялно на 28 Неделя,на същото място,за времето ще мислим и предлагаме :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

на линия съм :dry: навит и за рейд до София,стига да няма сняг,но това по-рано от вторник-сряда няма да се знае :cool::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хай пи4ове ..къде и кога то4но е срещата ... щото аз съм от Варна ..но имам път натам ... а после може и до София ..на разходка :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Значи срещата се провежда на полигона на Гребната база :dry: Предлагам да се съберем към 11 чеса , ако наистина искаме след това да посетим и София и колегите там :cool: Казвайте и предлагайте :( Vtec ти нали ще извикаш групичката от момчета , които докара и миналия път , че не оспях да им взема GSM-ите че да ги повика :)А за тези които не знаят къде е полигона , да пишат лично за да се разберем къде да се чакаме :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

TINO няма проблем 6те ги онформирам за новото събиране но трябва да помислим и за отскок до София ;-) Миналата седмица бях по работа и видях интересни Хонди и една яка Акура.Ако искате да се съберем към 10-11 сутринта, пак на полигона и да ходим всички заедно към София(ако имаме финансовата възмойност де :blink: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

До колкото знам събирането в София ще е на полигона в Студентски град.Ако нещо не се обърка и дойда ще се обадя на колеги от София и ще ни заведат :( .От другите се ика само да дойдат на гребната база на 28.11.04 в 10.30-11.00 часа :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

Даже ще доведа и един нов фен, на който му оредих супер колица :( .Само дано времето е с нас .че ако вали сняг ще стане......... мазало :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pavel

Срещата е много добрa идея. Аз съм категорично "за" :D Vtec познавам ли го този фен ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Аз още се въздържам от коментари. Щото и сам не знам къде ще ме отвее вятъра този weekend. Но по принцип съм за идеята.Ще се радвам ако дойда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...