Jump to content

Recommended Posts

здравеите колеги от 1-2 седмици нещо отпред почна да ми потропва особено като сам в завои с малки неравности ходих в един сервиз гледаха я и казаха че нищо и няма тампоните били здрави сичко си е добре да ама си тропа и почвам да си мисля дали може да са тея селенови втулки може ли от тях да потропва и колко струват тия втулки и лесно ли се намират благодаря ви предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравеите колеги от 1-2 седмици нещо отпред почна да ми потропва особено като сам в завои с малки неравности ходих в един сервиз гледаха я и казаха че нищо и няма тампоните били здрави сичко си е добре да ама си тропа и почвам да си мисля дали може да са тея селенови втулки може ли от тях да потропва и колко струват тия втулки и лесно ли се намират благодаря ви предварително :)

Аз доскоро имах същия проблем но за щастие при мен се оказа че просто ауспуха ми опира в носача, и след като го изкривиха всичко се оправи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз доскоро имах същия проблем но за щастие при мен се оказа че просто ауспуха ми опира в носача, и след като го изкривиха всичко се оправи :)
е ауспуха ти е опирал отзад в носача аз приказвам за отпред че потропва :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами може да е каре. Аз си мислех че при мен е това.

и каре не е със сигорност :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорът на проблемът ти е в лагер-тампоните на амортисьора(бомбето,където ти се хваща амортисьора)Поне мисля че може да е оттам,но защо не отидеш да ти направят една проверка на предницата не струва кой знае колко цените варират от 10-12лв до към 18 лв не повече :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорът на проблемът ти е в лагер-тампоните на амортисьора(бомбето,където ти се хваща амортисьора)Поне мисля че може да е оттам,но защо не отидеш да ти направят една проверка на предницата не струва кой знае колко цените варират от 10-12лв до към 18 лв не повече :)
а тия лагери тампони колко пари струват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...