RadmO 6 #1 Публикувано 9 Октомври, 2020 Здравейте, колеги! С риск да има повторение на темата (*не намерих такава*), бих желал за малко съдействие относно начин, местоположение и добра практика при профилактично почистване на дренажите на Хакордеона. Познат с комби на друга марка ме посъветва, като бивш собственик на Акорд пре-фейс да изчистя основно дренажните канали, защото някога си....неговите довели до ръжда на задният капак. Проблемът е, че не сме се виждали и чували от изключително много време и предпочетох да попитам тук, за напътствия и съвети от Вас. Търсейки из форума подобно нещо, попаднах на седановите дренажи, които мисля че са и при комбито, но само при предните калници и околу шибедаха. За назад е основното ми питане и към хората с комбита. Събира се в края на рейлинга адски много кал и гняз над отвора на задният капак и под едни пластмасови (капачки) ли...не знам и аз. Свалят ли се тези елементи и освен забърсване, какво препоръчвате за почистване, освен забърсване с парцал? PS: За да не отварям конкретна тема, моля за съдействие и със свирещи при вдигане и пускане шофьорско и пасажерско стъкло. Все още нямам проблем с модулите и управленията (дано си остане така), но питането е, дали ако разкача корите и изчистя основно уплатненията на прозорците би спряло? Чува се все едно стъклата стържат в камъчета(почистих на свалено стъкло уплатненията с мокри кърпи и парцали и прахосмукачка, до колкото можах, но ефекта бе временно). Благодаря на всички предварително! Поздрави, Един Хонда-новобранец! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове