Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги. Дълго чаканата D16Z6(Hatchback `93 година) най - накрая се озова в България след доста неприятности.И така исках да попитам , защото очевидно ще се сменят ролки ремък , масла и тн.(потърсих в търсачката но неможах да си отговоря точно и ясно на въпросите). Та така към кои фирми производители да се обърна за ролки и ремък , какво масло да сипя и изобщо към кои марки да се обърна за консумативите и ако може горе долу да ме ориентирате и с приблизителни цени на консумативите, ще ви бъда наистина много благодарен , защото искам да дам добър старт на живота на "новото ми бижу" в България. Нали казват каквото посееш , такова ще жънеш а тази кола ми е мечта от доста време и доста труд хвърлих за да мога да си я позволя и искам да се грижа добре за нея и да и се радвам възможно най - дълго време:huh: Благодаря ви предварително за отговорите ;)Поздрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MadOne

Забравих да попитам, защотото имам мерак да сложа коносовиден филтът и съм се ориентирал към K&N но нещо неможах да разбера кой модел е за D16Z6 мотора та ще се радвам да ме посъветвате кой филтър да взема :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ко стана с компетенцията??????????Аз ако ти препоръчам нещо изпитано,след мен ще се изредат да дават мнения сумат и хора повечето тоя ми каза или оня тъй рекал.Карай пък квот стане .Абе много интересно що ОМБРЕ.или МИАМОТО и други колеги неви помагат в Техническия или просто им писнало вечеНа мен май ми дойдоха в повече ракиите аи лека.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе много интересно що ОМБРЕ.или МИАМОТО и други колеги неви помагат в Техническия или просто им писнало вече

Ако беше попрочел форума, щеше да знаеш одговора ;) Здравей колега. Честито за колицата ;) Ползвай търсачката ;) Много е полезна :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полезна, не отричам но и почти нищо конкретно или поне за този мотор не намерих :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

........искам да дам добър старт на живота на "новото ми бижу" в България.........

Братле, щом искаш да и дадеш добър старт запиши си час при д-р Омбре

по телефона попитай колко парички са частите и труда те хората ще ти кажат

Публикувано изображение

тел 963 40 15 (в Сервиза)

0877 246 632 Омбре

0889 534 491 Дидо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития