Jump to content
I-BOY_STZ

Странен проблем с люка

Recommended Posts

Шибидаха ми е с ел.управление, копчето е на таблото. Отварям го нагоре, прибирам го навътре, след като покарам известно време и спра примерно, искам да го затворя, ама не ще, копчето отказва. Не се чува машинката да се мъчи, значи към нея напрежение изобщо не отива, дали е от копчето, дали някъде се прекъсва веригата, ма къде точно, ха де?Имам един върток за ръчно управление, прибера го с него и следващия път като се кача люка пак си бачка, а бе странна работа и като запецне, пак въртим :huh:Некой да има предложения от къде може да идва проблема :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като тръгне да работи в двете посоки ли работи или само на отваряне

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се пробваш на контакт че иначе ......:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се пробваш на контакт че иначе ......:blink:

Хи хи, разбира се че е на контакт :P

Като заработи, работи и в двете посоки, май проблема идва като е в едно от двете крайни положения, или нагоре отворен или изтеглен назад докрая :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest moni13

Колега и аз имам същия проблем на Шатъла , ама като си поиграя с коп4ето на таблото и го поръчкам и се затваря. Предполагам че се губи някъде връзката, ама... :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж си изчисти буксата отзад на копчето. може да не дава контакт добре. или некой бушон...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали има крайни изключватели ( за отворено и затворено положение ) на люка.Ако верният отговор е ДА може и те да правят тази мизерия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали има крайни изключватели ( за отворено и затворено положение ) на люка.Ако верният отговор е ДА може и те да правят тази мизерия.

Мисля че няма такива, понеже дори и в крайно машинката се чува как работи, проблема идва и в средно положение като реши и отказва и това е, странна му работа и накрая ще го разглобя целия и......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...