pavel_v 0 #1 Публикувано 21 Август, 2020 Откъде може да се намери колянов вал за Honda Accord, 8 генерация, 2.4 Type-S , 201 коня. Превъртя ми биелен лагер, при това вала е надраскан( не ми препоръчват да се пробва на шлайф). Препоръчаха ми смяна на колянов вал, биела и лагери като най добър вариант или смяна на мотор. Опитвам се да намеря колянов вал, но никъде не намирам втора ръка, явно този мотор не е много разпространен. Някакви идеи откъде може да се намери? Гледах нов е около 2000 лева, но на старо няма нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniam 52 #2 Отговорено 24 Август, 2020 Купи си новия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NObretenov 2 #3 Отговорено 27 Август, 2020 Аз си купих друг двигател същия проблем имах с късмет го намерих в Холандия с гаранция на 122000 км за 1000€ доста трудно се намират части ако искаш виж в olx.ua там има доста части нооо нямах късмет за колянов вал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове